Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODUŠEVILA I LAGERFELDA

Hrvatska ima novu modnu zvijezdu!

Za točno mjesec dana na pistu Perwoll Fashion.hr-a dolaze modni noviteti u interpretaciji najpoznatijih hrvatskih kreatora. Ususret modnom tjednu, za potrebe petnaestog, jubilarnog izdanja snimljen je atraktivni editorijal i spot, s modnom nadom Ana Marijom Cajner kao glavnom zvijezdom.

RTL/ 15.9.2013. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sredina listopada rezervirana je za jubilarno 15. izdanje Perwoll Fashion.hr-a no prije nego se upale reflektori iznad piste vrijeme je za predstavljanje kampanje i zaštitnog lica.

Ta laskava uloga pripala je Ana MarijiCajner koja je svoj prvi modni posao odradila upravo pod okriljem Fashion.hr-a.

"Bila mi je užasno velika trema, ali nikad neću zaboraviti osjećaj jer mi je bio veliki adrenalin, izađeš na pistu, vratiš se u backstage i želiš to napraviti još milijun puta", rekla je Ana Maria.

Iako je prvu manekensku ponudu dobila sa samo 12 godina, Anamarija je odlučila završiti školu i tek se onda okušati u svijetu mode. Već prvim pojavljivanjem oduševila je svjetske velikane poput neponovljivog Karla Lagerfelda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Baš poput Anamarije na pisti Perwol Fashion.hr-a svoj put prema slavi počeli su graditi i brojni modni kreatori koji danas suvereno vladaju modnom scenom. U petnaestoj, slavljeničkoj sezoni očekuje nas rekordan broj revija.

"Zaista nikad jači u smislu dizajnera, broja pista, lokacija... Vraćaju se i neka imena koja su pauzirala sezonu-dvije", rekao je VinkoFilipić, organizator Perwoll Fashion.hr-a.

Upravo se čita

Image
PRIJAVI SE U NOVU SEZONU!

Gdje su danas pobjednici 'Superpara'? Jedni spremaju vjenčanje, drugi ljetos dobili prinovu, a treći se bacili u poljoprivredu

U slavljeničkoj atmosferi nastala je i kampanja koju potpisuje vrhunski tim modnih stručnjaka.

Proteklih četrnaest sezona u kojima se stvarala domaća modna scena prošlo je uistinu brzo, a 15. slavljenička je događaj koji se ne propušta. Modni sladokusci stoga slobodno mogu izvaditi kalendare i rezervirati datume od 16. 19. listopada za samo najbolje od hrvatske mode!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nešto krivo radite?

Ovih 6 trikova garantira vam najglađu bikini zonu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba