Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
potraga za modne piste

Je li se obistinila ona narodna 'Splićanke su najljepše na svijetu'?

Split i moda vole se javno. Tako je bilo i ovih dana kad su modni znalci sa Schwarzkopf Cro-A-Porter birali nove manekenske nade koje će obilježiti proljetni tjedan mode. Je li im uspjelo, pogledajte u prilogu!

RTL/ 14.3.2014. u 17:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon zagrebačkog Cro-A-Porter castinga, kucnuo je čas i za Split! Narodna predaja kaže da su Splićanke najljepše na svijetu, a one se već desetljećima itekako trude opravdati taj epitet.

Splitski Schwarzkopf Cro-A-Porter okupio je više od stotinjak Splićana i Splićanki željnih svjetala reflektora.

"Mislim da je neminovno reći da je Split prepun ljepotica, i da na neki način ta ljepota dominira hrvatskim pistama, ajmo reći i svjetskim", kazao je art direktor Viktor Drago.

"Iako i u Zagrebu vidim prekrasnih cura, pa vidim i u Zadru, Rijeci, ali nekako veže se nešto da Split ima najlipše cure na svitu", dodala je modna kreatorica Neda Makjanić Kunić.

"To sa Splićankama, zbilja nemam pojma. I dan danas ne znam taj odgovor. Možda voda koju pijemo", priznala je Viktorija Rađa da ne zna tajnu splitske ljepote

Upravo iz grada pod Marjanom dolazi i hrvatska Heidi Klum, ona koja u ovom projektu najviše radi s budućim nadama hrvatskog manekenstva.

"Visoka i plava, samo ne znam bankovni račun je li nam isti. Morat ću provjeriti", kazala je manekenka Iris Rajčić.

Strogi žiri i ovoga je puta imao težak zadatak. U moru ljepotica izabrati najljepšu koja će, na najdugovječnijem modnom događanju u Hrvatskoj, ponosno prošetati kreacije modne kuće MAK.

Previše posla očekuje modni tim prevođen Viktorom Dragom čija se potraga za novim licima nastavlja i ovoga vikenda, i to u najvećoj hrvatskoj luci - Rijeci!

RTL/ 14.3.2014. u 17:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ljetne muke

Koje se sve metode nove depilacije nude i koje najmanje bole?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba