nova kampanja

Kako bi izgledala sapunica u kojoj glavne uloge igraju zaštitna lica Elfsa?

Već sutra svjetlo dana ugledat će nova kampanja modnog dvojca Elfs, čije je novo zaštitno lice zvijezda RTL-ove sapunice 'Vatre ivanjske' Doris Pinčić Rogoznica

RTL/ 28.4.2015. u 18:09

Nova modna kampanja Elfsa, novo zaštitno lice - Doris Pinčić Rogoznica. Kada bi Doris ekranizirala sapunicu od svih zaštitinih lica Elfsovih kampanja, ona bi izgledala ovako: "Ja i Puninski bi bili glavni par, koji ometa Maja Šuput, glavna suparnica. Ona tajedno s Vladom spletkari protiv nas jer bi Vlado htio biti sa mnom, a Maja s Puninskim".

"Severina je pritom moja starija sestra koja mi želi uzeti bogatstvo, a Jelena Rozga mi je super frendica koja mi pomaže u svemu tome. A Nina Morić? Ona nam je sluškinja u kući", prepričala je Doris sapunicu s Elfs licima.

No puno veći skandal od ovog scenarija dogodio se na Festivalu tolerancije gdje je Doris doživjela neugodnost, nakon što je na predavanje povela sinčića Donata!

"Jednoj gospođi je to zasmetalo. Nitko od organizatora nije imao problem s tim. Meni je na kraju krajeva legitimno da svako ima svoje mišljenje, ali ono što je meni u svemu tome nevjerojatno koliko smo mi žene jedna drugoj neprijateljice, to mi je fascinantno", priznala je glumica.

Međutim, osmjeh s lica Doris ne skida jer njoj se sve nekako poklopilo, pa uživa u plodovima majčinstva i posla koji joj iz dana u dan postavlja neke nove izazove.

Našu magazinsku emisiju 'Sve u šest' možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici!

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

RTL/ 28.4.2015. u 18:09

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sve njegove prednosti

Maslinovo ulje za lice: kada i kako ga koristiti

Više s weba