modni promašaji

Modni gafovi hrvatskih političarki: Što je zabranjeno nositi u Saboru?

Postoje određene stvari koje su zabranjene kada je riječ o modnim kombinacijama političara. No, neki se tih pravila ne pridržavaju

Julija Bačić/ 18.8.2018. u 18:55

Dekoltei, minice, vrtoglave potpetice i puno životinjskih uzoraka. Ne, ovo nisu samo modni trendovi u tzv. narodnjačkim klubovima. Pravo leglo modnog neukusa, barem tako tvrde poznati modni stručnjaci, krije se i na Markovu trgu. Vladujući i oporba, čini se, u jednom su ipak složni - odijevanje im nije jača strana. 

"Mogu reći da je jako tužno to da su naše političarke odjevene najgore u cijelom svijetu. Svjetske prvakinje u disciplini modni neukus, to su naše političarke", tvrdi poznati modni dizajner Ivica Skoko.   

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Image
Zarko Basic/PIXSELL

(FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 

"Ne možeš se odjenuti kao da ideš na plac, ne možeš doći u cvjetnoj haljini, ne možeš doći u satenskom kombinezonu, ne možeš doći s dekolteom. I nijedna političarka ne bi smjela doći u haljini ili suknji iznad koljena", nastavio je Skoko. 

No, da nije sve tako sivo, svjedoči naša šefica države. KolindaGrabar Kitarović u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikad. "U početku kad je tek postala predsjednica užasno su me iritirale njene umjetne trepavice, ali sad je to sve dovedeno u red  i stvarno možemo biti ponosni na nju što se tiče izgleda", zaključio je Skoko. 

I kad se sve skupa zbroji i oduzme, obući se sa stilom na Markovu trgu čini se kao nemoguća misija i za oporbu i vladajuće. Jer kad bi se izborne liste u Lijepoj našoj slagale po modnom ukusu, izbori se vjerojatno ne bi ni održali.  

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Julija Bačić/ 18.8.2018. u 18:55

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ljetne muke

Koje se sve metode nove depilacije nude i koje najmanje bole?

Više s weba