Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
#HAPPYTOGIVE

Nakon Louis Vuitton, Borboleta i UNICEF zajedno za djecu

Poznati brend nakita i UNICEF udružili su snage u kampanji kako bi djeci koja žive u otežanim životnim okolnostima pružili priliku za ispunjeno i sretno djetinjstvo

Image
Život i stil/ 9.10.2018. u 7:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Danas je u Zagrebu predstavljena posebna kolekcija narukvica #HAPPYTOGIVE s kojima Borboleta želi podržati UNICEF-ove programe za najranjivije skupine djece. 

#HAPPYTOGIVE prva je kolekcija u Borboletinoj ponudi koja uključuje dvije narukvice u jednom pakiranju. Elegantna crna narukvica na svilenom koncu ukrašena je malim srcem od srebra dok narukvica od sivog konca uključuje dva mini srca od pleksiglasa. Obje narukvice su ukrašene decentnim srebrnim logo leptirom.

Dvije narukvice i dva srca simboliziraju bliskost, zajedništvo i osjećaj sreće na iskazanoj solidarnosti s djecom. U sklopu ove akcije, Borboleta će u sljedećih godinu dana donirati 50 posto iznosa od svake prodane #HAPPYTOGIVE narukvice UNICEF-ovim programima za djecu.

Image
Foto:
Image

„U Hrvatskoj, šanse za kvalitetan život djece ovise o mjestu u kojem je rođeno te odrasta li u obiteljskom okruženju ili instituciji. Biti dijete u Zagrebu, Petrinji ili u malom selu u Slavoniji često nije isto. UNICEF u Hrvatskoj radi na promjenama koje će omogućiti bolji život za najranjivije skupine djece i u tome nam pomažu naši partneri i donatori. Sretni smo što se Borboleta pridružila našoj obitelji korporativnih partnera koji prepoznaju važnost ulaganja u djecu. Vjerujemo da će kupci #HAPPYTOGIVE narukvice biti posebno sretni jer osim što će razveselili sebe, iskazat će svoju solidarnost s djecom i pomoći djeci koja trebaju podršku.“, izjavila je Valentina Otmačić, predstojnica Ureda UNICEF-a u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Takodjer se iz odjela veleprodaje u Borboleti nadovezala Nicole Kuharić, voditeljica projekta #HAPPYTOGIVE : 'Izuzetno smo ponosni što je UNICEF odabrao upravo Borboletu kao svog prvog kolaboracijakog partnera u Hrvatskoj te što nam je pružio priliku da svim našim kupcima omogućimo sudjelovanje u ovom plemenitom cilju darivanja najpotrebitijih i najranjivijih, djece. Borboleta narednih godinu dana od svake kupnje #HAPPYTOGIVE paketa narukvica donira 50 posto UNICEFU, a mi tu donaciju ne vidimo samo kroz sebe već kroz svakog svojeg kupca.’

Borboleta je hrvatski brand narukvica od konca koji je pokrenut prije šest godina i osvojio svijet svojim dizajnom. Danas je Borboleta brand koji broji preko 170 prodajnih mjesta diljem svijeta, a samo u Hrvatskoj zapošljava stotinjak ljudi. 

Upravo se čita

Image
SRETNO!

Najbolji kuhari amateri iz Sjeverne Hrvatske stižu u 'Večeru za 5 na selu'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Život i stil/ 9.10.2018. u 7:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za svježije lice

Vrećice ispod očiju: Zbog čega nastaju i kako ih se riješiti?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba