Linija Cicalfate

Njeguje i uklanja tragove površinskih rana i iritacija kože cijele obitelji

Svim iritacijama kože zajedničko jest da zahtijevaju posebnu njegu za učinkovit i brz oporavak kože

Image
Život i stil/ 21.1.2019. u 7:58

NJEGUJE I UKLANJA TRAGOVE KOJE SVAKODNEVNI ŽIVOT OSTAVLJA NA NAŠOJ KOŽI

Bolni trag tek kupljenih neudobnih cipela na stopalima, ogrebotina na nozi kao podsjetnik na veselu dječju igru, ispucale usne nakon povratka sa skijanja, opekotina na ruci kao uspomena na pripremanje ukusnog obroka za obitelj. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène znaju da svakodnevni život obiluje trenucima koji ostavljaju tragove na koži, stoga podsjećaju na Cicalfate, Eau Thermale  Avène liniju proizvoda stvorenu da zacijeli površinske rane i iritacije kože cijele obitelji.

Linija Cicalfate ponosi se s 15 godina ekspertize, a prokušana učinkovitost počiva na zaštićenoj kombinaciji djelatnih sastojaka: sukralfat kao djelatni sastojak koji potiče zacjeljivanje kože te antibakterijski kompleks bakar/cink sulfat koji smanjuje rizik od razvoja bakterijske reakcije. 

Kako njegovati iritiranu kožu?

Bilo da su iritacije kože, suhe, vlažne ili su posljedica dermatoloških zahvata; ono što je svim iritacijama kože zajedničko jest da zahtijevaju posebnu njegu za učinkovit i brz oporavak kože. Cicalfate proizvodi svojim jedinstvenim djelatnim sastojcima sprječavaju nastanak superinfekcije, ubrzavaju zacjeljivanje te umiruju nelagodu iritirane kože.  Za suhe iritacije dojenčadi, djece i odraslih specijalizirana je Cicalfate obnavljajuća krema. Ona ubrzano umiruje, obnavlja i zacjeljuje iritiranu kožu, a potrebno ju je nanijeti 1-2 puta dnevno na iritirana područja.

Image
Foto:
Image

Vlažne iritacije kože dojenčadi, djece i odraslih kao što su pukotine, ogrebotine, ekcemi, pelenski osip te ožiljci nakon dermatološki i manjih kirurških zahvata zahtijevaju njegu koju pruža Cicalfate losion za obnovu i sušenje. Prije uporabe dobro protresite bočicu te uklonite vršak aplikatora na njoj. Aplikator otvorite okretanjem  u smjeru kazaljke na satu (zatvarati u obrnutom smjeru). Nanesite 1-2 puta dnevno na očišćenu kožu direktno ili uz pomoć sterilne komprese kod svih vlažnih iritacija kože. 

Volimo zimu, ali…

…ne volim njezin utjecaj na našu kožu. Niske temperature uzrokuju slabiju prokrvljenost, a zbog slabije opskrbe lipidima koža gubi svoju prirodnu zaštitu. Posebno su ugrožene naše ruke, a za njih brine Cicalfate HAND obnavljajuća barrier krema koja na koži ostavlja zaštitni, izolacijski sloj koji postaje barijera, "druga koža",  štiteći tako ruke od vanjskih utjecaja. Učinkovitost se zasniva na patentiranoj kombinaciji djelatnih sastojaka: sukralfat omogućuje obnovu površinskih oštećenja usana i kože, dok bakar i cink sulfat smanjuju rizik od bakterijske infekcije. Avène Termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.  Za optimalnu njegu i zaštitu nanijeti najmanje dva puta dnevno, s naglaskom na izrazito nadražena područja.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​ 

Upravo se čita

Image
još jedan opoziv

Ovaj proizvod povlači se iz trgovina jer sadrži hepatitis E virus

Život i stil/ 21.1.2019. u 7:58

Više s weba

Pročitajte još

Image
moda koja priča

Dalmatinska spika je apsolutni ljetni hit: jezik ulice 'preselila' na majice

Više s weba