Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pripreme za Cro A Porter

Posvetili kolekciju neuništivoj starleti i izazvali skandal

Sutra u metropoli počinje još jedno modno slavlje - Schwarzkopf Cro A Porter, manifestacija koja će u četiri dana predstaviti najbolje od hrvatske mode. Danas nastavljamo s ekskluzivnim upoznavanjem kolekcija, a tu je i nova kampanja dvojca Elfs, koja je odmah nakon plasiranja u javnost izazvala pravu medijsku buru.

RTL/ 22.10.2013. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nina Morić stiže u Zagreb i to na modnu pistu Schwarzkopf Cro A Porter-a. Naime, skandalozna manekenka inspiracija je nove modne kampanje Livin La Vida Loca kreatorskog dvojca ELFS!

Ono što je njoj bilo potrebno je izolacija od gužve koja je neizbježna na ovako velikom modnom događanju. Upravo je zato navodno zahtijevala da se njezin dio u backstageu dobro izolira.

"Nina ima jednu užasno specifičnu priču, a u Hrvatskoj najteže podnose nečiji uspjeh. Mediji šire najlošiju sliku o njoj. Možda je cura iz Zagreba uspjela, a onda se to voli stavljati u drugi plan", pojasnio je Ivan Tandarić iz ELFS-a.

Nina Morić otvorit će i zatvoriti reviju ELFS-a, koji su zbog svoje provokativne kampanje uzburkali medijske duhove.

Naime, skandalozne su fotografije smještene  na prepoznatljive naslovnice hrvatskih časopisa, zbog kojih su se neki i pobunili i čak zaprijetili tužbom!

"Možda je podsjećalo, preko 30 posto nije, ovo je umjetničko djelo i ne podlježe zakonu o intelektualnom vlasništvu", izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Dio kreativnog tima Schwarzkopf Cro A Porter-a koji počinje sutra svakako je i Teo Perić sa svojom kolekcijom za MAK.

"Nova kolekcija za ovosezonski Cro A Porter nosi ime Eva, posvećena Eviti Peron. Na neki način povezuje s kampanjom Cro A Porter o bezvremenskoj ljepoti i snagi žene", dodao je modni kreator Teo Perić.

Snažna žena u ovome modmom timu prestižnog modnog događaja  svakako je i Ksenija Vrbanić, koja će se predstaviti sa svojom kolekcijom Xenija Designa.

"Ovo je otprilike kolekcija koju ćemo pokazati, crno i bijelo kao i uvijek. Ono što je novo jest da su se pojavile ipak neke trend boje poput pink i kobalt plave, zelena u kombinaciji s plavom. U svijetu je to jedan od trendova koji će biti hit iduće godine", istaknula je modna kreatorica Ksenija Vrbanić.

Upravo ovu kolekciju dizajnerica naziva najvažniojom u povjesti Xenija Designa jer će se naći u čak 110 dućana širom svijeta.

Hrvatski kreatori ipak, čini se, ipak imaju svoje mjesto na globalnoj modnoj karti.

RTL/ 22.10.2013. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba