Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PONOSNO ŠETAJTE UZ MORE

Riješite se straha od skidanja u kupaći kostim

Pomisao na skidanje u kupaći kostim izaziva vam nelagodu? Možda ovdje pronađete ponešto trikova koji ćem vam pomoći s tim problemom i natjerati vas da se ponosno prešetavate našim obalama, ili ako niste te sreće, barem uz gradske bazene.

RTL/ 10.6.2014. u 18:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sunce prži, more mami, a vi se nemate hrabrosti skinuti? Ne mora biti tako. Pomoći ćemo vam da puni samopouzdanja uskočite u ljeto. U našem video prilogu možete čuti brojne stručne savjete o tome kako da raznim kombinacijama stilova i boja prikažete svoje tijelo u najboljem svijetlu.

Prodavačica Klaudia Licitar savjetuje: ''Visoki model gaćica automatski ističe tijelo i vaše nedostatke, dok što manja količina materijala prikriva i eventualne nedostatke.''

Što se tiče muškog spola, jednostavne bermude prihvatljiva su kombinacija za plažu, nakon koje možete direktno produžiti u grad na večernji izlazak; dovoljno je samo ponijeti košulju.

A za koju se kombinaciju boja odlučiti kako bismo bili u koraku s najnovijom modom? Bijela je uvijek najatraktivnija za ljetne dane, a tu su i žarke boje žuta i narančasta, zatim plave ili neka šarena kombinacija'', savjet je gospođe Licitar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A što na to kažu oni nešto stručniji na tom području, modni stilisti?

''U slučaju prenaglašenog donjeg dijela tijela postoje dva rješenja; zategnuti ga ili skrenuti pažnju s njega, što se može postići kupaćim kostimom s V izrezom, te zatvorenijim ili visokim kupaćim gaćama'', savjet je modnog stilista Ivana Friščića.

Upravo se čita

Image
PRIJAVI SE U NOVU SEZONU!

Gdje su danas pobjednici 'Superpara'? Jedni spremaju vjenčanje, drugi ljetos dobili prinovu, a treći se bacili u poljoprivredu

Niste zadovoljni veličinom svojih grudi? Jednostavan push-up, ili pak grudnjak s resama ili volančićima neka su od rješenja za takve ženske probleme.

Image
Foto:
Image

Naravno, ima i žena koje imaju sasvim suprotne probleme, a za obuzdavanje grudi Frišćić preporuča gornji dio koji se veže oko vrata ili ima žice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Problem zna predstavljati i trbuščić, kojeg u nekim slučajevima ni najveće umijeće uvlačenja ne može sakriti. Srećom, može ga sakriti jednodjelni kupaći kostim s naborima, ili pak, već spomenuti visoki model gaćica.

A što o tome kažu poznata imena koja su se nebrojeno puta morala suočiti s takvim problemima?

Aktualna Miss Universe, 19-godišnja Ivana Mišura priznaje kako najviše voli obući bikini zbog njegove senzualnosti.  A što kaže na kupanje u toplesu?

''Ne, nećete me vidjet u toplesu!'', spremno je odvratila Mišura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poslušate li naše savjete, ove vam godine biranje kupaćeg kostima možda može postati i stvar u kojoj ćete uživati, no odluka je naravno, na vama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez jo-jo efekta

Navike i savjeti žena koje su izgubile kilograme i nikada ih nisu vratile

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba