Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Romantična moda

Sestre Boudoir proslavile 15 godina karijere: svoju divnu priču žive još od fakultetskih dana!

Romantična moda najromantičnijih, hrvatskih, modnih sestara. Budoarke su slavljeničkom revijom u zagrebačkim Klovićevim dvorima oduševile. Ipak, ne slavi se svaki dan 15 godina karijere

Maja Oštro/ 21.4.2016. u 18:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pravi tim već 15 godina su fešn seke. Budoarke su sinoć slavile modnom rapsodijom na još jednoj Cro A Porter večeri! Svojim su bajkovitim kreacijama oduševile sve.

Vječne budoarke, žene koje su odvuijek bile divne, a svoju divnu, modnu priču žive još od fakultetskih dana! Snovi su se njima, uz naporan rad pretvorili u stvarnost.

"Mi smo otvorile budoir sa svega 24 godine a i prije toga smo radile s našom bakom koja nas je zapravo jako puno toga naučila", ispričala je Morana Saračević.

U našoj dragoj Hrvatskoj priče o uspješnom biznisu uvijek su dobrodošle. Nema ih puno, ali pokrenuti vlastiti posao, u njega dati sve što imaš, riskirati. Upornost i vjera u ono što radiš aposlutno su nužni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja se ustvari divim svim našim dizajnerima koji uspijevaju samostalno voditi svoj biznis i to je kapa dolje bez obzira sto ja mislio o njihovom radu", rekao je modni stručnjak Nenad Korkut.

"Mislim da im moram čestitati, i one meni, što smo opstali, jer smo skoro u najgore vrijeme krenuli i evo nas, držimo se, ne damo se, tu smo da jedni druge podržimo", rekao je modni dizajner Ivica Skoko.

Upravo se čita

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Hana Sokač iz 'Života na vagi' o nevjerojatnoj transformaciji: 'Promijenila sam baš sve, kroz tijelo gradim zdravlje'

Priznaju, nema tu ljubomore, zabijanja noževa u leđa, podbadanja - svi su oni u istoj modnoj kaši!

"Uvijek si pomažemo, uvijek smo jedni za druge ako treba nekome neki savjet, ako trebamo u nabavku, uvijek si pomažemo gdje smo što našli, razrađujemo krojeve", otkrila je modna dizajnerica Diana Viljevac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Vidim da je lijepo bez obzira što sigurno postoji neka kompeticija, to je normalno  u svakom poslu, ali vidim da su podrška, čak nose i dizajne jedne drugih", dodao je Korkut.

A tko bi drugi dao ovakav pljesak nego podrška nazovi konkurencije u prvim redovima!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
modni bonton

Koje ključne komade odjeće i obuće u svom ormaru treba imati svaki muškarac i kako ih nositi?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba