Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Najmodernija tehnologija

Svjetski trendovi u njezi lica: brzi i kvalitetni tretmani u samom centru Zagreba

Sad možete isprobati Masku Opera LED – omiljenu među Victoria Secret anđelima i hollywoodskim ljepoticama - kao i Hydrafacial tretman s kojim Jennifer Lopez započinje svoj svaki dan

Image
Život i stil/ 7.12.2017. u 9:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prezaposleni ste, nemate vremena za sebe a odlazak na tretman ljepote zvuči vam gotovo poput znanstvene fantastike? Rješenje se nalazi u samom centru Zagreba, gdje je na adresi Šubićeva 64 otvoren prvi Facial & Brow Bar u Hrvatskoj specijaliziran za iznimno kvalitetne tretmane njege lica u trajanju od samo 30 do 60 minuta. U manje od sat vremena uz pomoć najmodernijih svjetskih tehnologija postižu se rezultati koji su, ističe Manuela Picard, odmah vidljivi i, što je još važnije, dugotrajni:

Image
Foto:
Image

"Potrebe i tempo modernih žena se mijenjaju, ritam života je sve brži a naše klijentice žele pristup svjetskim trendovima koji se ne odnose više samo na bazičnu njegu. Stoga smo u ponudu uvrstili i tretmane kojima ne odolijevaju ni svjetske zvijezde poput JLo i Jennifer Aniston, a koji jamče dubinski čistu, blistavu i zdravu kožu“, pojašnjava Manuela Picard. 

Image
Foto:
Image

Među novim tretmanima koji se nude Facial Bar izdvaja polusatni Hydrafacial tretman dubinskog čišćenja lica koji koriste i najpoznatiji svjetski estetičari i dermatolozi poput doktora Obagija, trenutno najpoznatiji facelift u svijetu CACI te jedan od najpoznatijih pilinga Obagi ''Red Carpet Peel'', kojeg koriste zvijezde prije izlaska na crveni tepih. Svaki od ponuđenih tretmana u Facial Baru završava LED terapijom koja poboljšava njihov učinak i donosi najbolje rezultate.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kokos i ruža

Domaća krema za lice - najbolji preparat koji možete nanijeti na svoju kožu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba