Ima smisla...

Vjenčanice s džepovima novi trend: hoće li zaživjeti?

Tražeći savršenu vjenčanicu za svoj poseban dan, jeste li ikad pomislili kako bi bilo dobro da ima džepove? Sad je to moguće

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 5.9.2018. u 12:07

Džepovi su uz zadnje vrijeme "vruća tema" kad pričamo o ravnopravnosti spolova, nakon što je nedavno otkriveno da su muški džepovi na trapericama puno veći od ženskih. A kod djece je situacija zanimljiva: djevojčice nemaju prave džepove. Jedna mama je nedavno podijelila svoje i osjećaje svoje kćeri na Twitteru kad je shvatila kako ne misli samo ona da je odjeća za djevojčice preslatka, ali nema džepove. 

Sad izgleda da je ova rasprava došla i do tržišta koji se obraća malo drugačijoj publici: svadba i dizajnera vjenčanica koji su primijetili porast potražnje svečanih haljina s džepovima.

U razgovoru za The Independent, Hamish Shephard, osivač web stranice koja se bavi planiranjem vjenčanja Bridebook, objasnio je da ovaj trend odražava pomak u gotovo svim segmentima modernih vjenčanja.

"Primijetili smo porast ovog trenda u zadnjih nekoliko sezona. Mislim da su džepovi vrlo praktični i mladenke se slažu, a mogu im koristiti za mobitele ili maramice", izjavio je Robin Weil, osnivač Weddingplanner.co.uk.

Preostaje nam sačekati i vidjeti hoće li ovaj trend zaživjeti u potpunosti ili ne.

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 5.9.2018. u 12:07

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nije strašno

Što napraviti kad nađete prvu sijedu dlaku u kosi?

Više s weba