Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MLADENKE U RAJU

Žene, navalite! U Osijeku traje rasprodaja vjenčanica!

U Osijeku traje rasprodaja vjenčanica. Skupocjene teške nekoliko tisuća kuna - kupuju se za svega par stotina kuna. Na najveću rasprodaju raskošnih vjenčanih haljina, pohrlile su djevojke iz cijele Hrvatske.

RTL/ 18.1.2014. u 18:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mladenke u raju! Okružene s više od 900 vjenčanica, a svaka košta samo 625 kuna. Raskošne, svjetlucave, s volanima ili ružama – buduće gospođe pred ogledalom čekaju u redu. Isprobavanje traje satima, jer vjenčanica po ovoj cijeni nigdje drugdje nema.

Vjenčanice za iznajmljivanje inače koštaju od 4500 do 5000 kuna, pa se zato u Osijek stiže i izdaleka. Mladenke s kumama, majkama i strinama.

"Mi smo došli iz Podravine, čule smo za ovu hvalevrijednu akciju prodaje vjenčanica. Dovela sam nećaku, buduću mladenku koja će nadam se, eto, biti sretna u toj haljini", kazala je Ana Andrašević.

Ruku punih posla, prodavačice očekuju i novi val mladenki iz Zagorja. No, gužvu u prodavaonici stvorile su ne tako sretne okolnosti. Vjenčanice i muška odijela jeftino se prodaju zbog stečaja tvrtke Nikolina i MK Slavonije.

Kad sve rasprodaju, ove prodavačice ostat će bez posla. Osječka rasprodaja za jedne je tužan kraj, a za druge - novi početak.

RTL/ 18.1.2014. u 18:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bolna upala

Bolni potkožni prištići: Kako ih se riješiti i zašto se pojavljuju?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba