Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
promo

King Cross Jankomir prvi trgovački centar u Zagrebu certificiran za upravljanje higijenom od strane TÜV AUSTRIA

TÜV AUSTRIA certifikat za izvrsne higijenske i sigurnosne standarde uručen je trgovačkom centru KING CROSS JANKOMIR

Image
Život i stil/ 17.12.2020. u 11:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Higijena i sigurnost uvijek su bili glavni prioritet u KING CROSSU. S početkom pandemije korona virusa, higijenski koncept je dodatno ojačan. Uzorne mjere koje se provode u KING CROSS-u sada su certificirane prema novom standardu higijenskog upravljanja koje donosi renomirani TÜV AUSTRIA, s posebnim osvrtom na trenutnu pandemiju virusa Covid-19.

Novi standardi odnose se na zajedničke zone trgovačkog centra, uključujući sanitarne čvorove i urede Uprave centra. KING CROSSOM upravlja SES Spar European Shopping Centers, tržišni lider na području velikih trgovačkih centara u Sloveniji i Austriji.

Image
Foto:
Image

(Na fotografiji: Katja Hlup (Voditeljica TC King Cross Jankomir) i Bojan Marković (Suradnik za marketing TC King Cross Jankomir) s TÜV certifikatom dodijeljenom TC King Cross Jankomir za upravljanje higijenom)

  • SES-ov trgovački centar KING CROSS JANKOMIR: visoki higijenski

standardi„Drago nam je i važno da je KING CROSS prvi trgovački centar u Zagrebu kojeg je vodeća međunarodna tvrtka za ispitivanje standarda TÜV AUSTRIA certificirala zbog provođenja visokih higijenskih mjera. Od početka pandemije cilj nam je bio ponuditi posjetiteljima najbolju moguću zaštitu za vrijeme boravka u našem centru”, kaže Katja Hlup, Voditeljica centra KING CROSS JANKOMIR

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
  • Uspješan završetak postupka certificiranja od strane TÜV AUSTRIA

Dvostupanjska revizija tvrtke TÜV AUSTRIA uključivala je pregled dokumentacije sustava upravljanja i procjenu trgovačkog centra nasumično na licu mjesta, tijekom koje je u praksi također pozitivno potvrđena usklađenost s dokumentiranim higijenskim mjerama.

"Pandemije i njihovi učinci ne mogu se spriječiti certificiranjem, ali standard upravljanja higijenom TÜV AUSTRIA ima velik nacionalni i međunarodni značaj kao neovisni proces i skup uputa za rješavanje problema u ekonomski zahtjevnim vremenima", Klaus Mlekus, voditelj prodaje u certifikacijskoj tvrtki TÜV AUSTRIA i dodaje: "Sveobuhvatni higijenski i sigurnosni standardi koji su implementirani u trgovačkom centru KING CROSS JANKOMIR, a u koje smo se mogli uvjeriti i na licu mjesta, izvrstan su primjer kako posjetiteljima pružiti najvišu moguću razinu sigurnosti".

Upravo se čita

Image
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

  • Izvrsni higijenski koncept u KING CROSS-u

Provedba higijenskih standarda u KING CROSS-u znatno je ojačana i dodatnim osobljem. Opskrba svježim zrakom u trgovačkom centru povećana je i do 100 posto. Sve dodirne točke poput brava, rukohvata, pultova, tipkovnica bankomata, kao i zahodi - dodatno se čiste i dezinficiraju češće nego prije. Usklađenost s mjerama poput minimalne udaljenosti od dva metra, nošenja zaštite za usta i nos te dezinfekcije ruku, u KING CROSS-u se komuniciraju, “vide” i “čuju” putem širokog spektra komunikacijskih kanala.

Posjetiteljima je na raspolaganju dovoljan broj dispenzera za dezinfekciju. Higijenske mjere također se provode u prostorijama Uprave centra. Uz to, sredinom ožujka za zaposlenike je omogućen pristup radu od kuće kako bi radili u podijeljenim timovima. Većina se sastanaka odvija putem interneta ili putem telefona, a mnogi administrativni postupci su digitalizirani. Kako bi se u hitnim slučajevima brzo utvrdilo kontakte zaraženih, uvedeno je i vođenje popisa kontakata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
  • O standardu higijenskog upravljanja TÜV AUSTRIA

Certifikat sustava upravljanja koji je posebno razvio TÜV AUSTRIA za higijenski sektor, a koji se sve više bavi pandemijom virusa Covid 19, pruža najvišu razinu sigurnosti. Najveća austrijska tvrtka za ispitivanje, inspekciju i certificiranje oslanja se na svoju dugogodišnju stručnost u području higijene i sustava upravljanja te je na temelju toga razvila standard koji uzima u obzir nacionalne uvjete i normativne zahtjeve. To posebice nudi industrijama s brojnim kontaktima s kupcima, priliku da neovisno tijelo provjeri higijenske koncepte kako bi spriječilo širenje virusnih bolesti. Certifikacijski dokumenti o primjeni sveobuhvatnih higijenskih i sigurnosnih standarda, kontinuirano se ocjenjuju i po potrebi dorađuju. Grupa TÜV AUSTRIA s podružnicom TÜV AUSTRIA HRVATSKA d.o.o. zastupljena je i u Hrvatskoj.

Trgovačkim centrom KING CROSS JANKOMIR upravlja društvo SES Spar European Shopping Centers. Tvrtka trenutno upravlja sa 29 shoppinglokacija u srednjoj, južnoj i istočnoj Europi s preko 1.800 prodajnih partnera na prodajnoj površini većoj od 820.000 četvornih metara. SES je tržišni lider u poslovanju velikih trgovačkih centara u Austriji i Sloveniji. U 2019. godini zakupci u okviru SES centara ostvarili su bruto prodaju od čak 2,83 milijarde EUR. Godinu ranije, SES centre je posjetilo 112 milijuna ljudi. Od samog početka, SES također nudi svoje znanje u području razvoja projekata, upravljanja gradnjom, zakupa prodajnog prostora, upravljanja centrima i objektima kao usluge za vanjske vlasnike trgovačkih centara. SES centri već su dobili nekoliko nacionalnih i međunarodnih nagrada za arhitekturu i dizajn, održivost, koncepciju prometa i inovativni marketing. SES je dio SPAR Austria Grupe.

Više informacija na: www.king-cross.hr i www.ses-european.com

KING CROSS JANKOMIR: prvi je moderan trgovački centar otvoren u Zagrebu 2002. godine.

Život i stil/ 17.12.2020. u 11:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IKEA makeover četvrtkom na RTL-u

IKEA tim dolazi u osam domova u Hrvatskoj i pomaže im preurediti dnevni boravak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba