Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
višestruki bodovi

Novi eKuponi dostupni na portalu dm active beauty

Novosti iz dm active beauty svijeta!

Image
dm/ 15.7.2019. u 11:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Do kraja srpnja, na portalu dm active beauty možete aktivirati nove eKupone koji donose višestruke bodove pri kupnji odabranih proizvoda u dm-u. Uz višestruke bodove programa dm active beauty do ušteda u dm-u možete doći brže nego ikad prije. Zato prije odlaska u dm provjerite ponudu eKupona i aktivirajte ih, kako vam ne bi promakao koji dm active beauty bod. Nakon što se ulogirate sa svojim podacima, na portalu dm active beauty  možete pronaći eKupone koji vrijede do 31. srpnja, a ponudu možete provjeriti i na dm-ovoj internetskoj stranici.

Ako to niste učinili u prvoj polovici srpnja, aktivirati možete eKupon koji donosi 5 puta više bodova na ukupnu kupnju, a kako se eKuponi mogu kombinirati, ovo je odlična prilika da obavite veliku mjesečnu kupovinu i opskrbite se potrepštinama za cijelu obitelj. Na portalu dm active beauty dostupni su i eKuponi koji donose 20 puta više bodova pri kupnji proizvoda Bourjois, Rimmel, John Frieda, Vademecum i SUNDANCE  te 30 puta više bodova pri kupnji proizvoda Aussie, Fructis, Nature Box, Kalodont, Veet, Naturella, Scholl, Ajax, Lenor i Durex. 30 puta više bodova možete ostvariti i za kupovinu jednokratnih britvica Wilkinson Extra 3, prirodne negazirane vode Jana od 0,5 l, boja za kosu L`Oreal te tekućih deterdženata za ručno pranje posuđa Violeta.

Ne zaboravite kako vam je za korištenje ostvarenih bodova potreban PIN, kojega prilikom korištenja popusta morate unijeti na ekranima za kupce, a koji se nalaze uz blagajne u dm prodavaonicama. Riječ je o istom PIN-u koji koristite kako bi se prijavili na svoj korisnički račun na portalu dm active beauty gdje možete aktivirati online kupone koji vam donose višestruke bodove.  Svi članovi programa dm active beauty koji su zaboravili svoj PIN, mogu odabrati novi u dm prodavaonici uz pomoć svoje dm active beauty kartice, na internet stranici https://www.dm.hr/zaboravljena-lozinka, a sve dodatne informacije moguće je dobiti pozivom na besplatni info telefon 0800 365 86 33.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=p4Obk.eX5ANAo9u6T_I7w7RI33OWJWNwNfyDLgacT5n.S7/fastid=ftemjpccfdivnjbwmervzgigtwle/stparam=vpeiclqldj/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=
dm/ 15.7.2019. u 11:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DOSTUPNA U MALOPRODAJI

Subotu započnite poznatom londonskom kavom. Costa Coffee Pop-up bar stiže u Split

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba