Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
promo

Skratite pranje rublja za pola i smanjite si račun za struju, evo i kako

Malo je onih koji za sebe mogu s ponosom reći kako pranje rublja za njih ne predstavlja tlaku. Sve to jednostavno predugo traje i uvijek postoji bolji način za iskoristiti slobodno vrijeme od čekanja da se rublje opere i nalaženja načina kako i gdje osušiti hrpu opranog rublja.

Image
Foto: Promo
Život i stil/ 25.11.2020. u 8:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

S ovime će se posebno poistovjetiti mame s velikim obiteljima, preko čijih ruku svaki mjesec prijeđe na tone rublja i silni sati sušenja, razvrstavanja i glačanja odjeće. Kada k tome dodamo i dječji nestašluk i brojne mrlje koje je naizgled nemoguće oprati, nekada se „sjesti i plakati“ čini kao jedina mogućnost. Kako bi vam svaka pomisao na pranje rublja izmamila isključivo osmijeh, Samsung predstavlja svoju jedinstvenu WW9800T perilicu rublja.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo) 

Maksimalno uštedite vrijeme i energiju

Ova zapanjujuće inteligentna i tehnički napredna perilica je, između ostalog, opremljena i QuickDrive™ tehnologijom. Riječ je o značajci koja je oduševila korisnike diljem svijeta tako što skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnju energije za 20% bez gubitka učinkovitosti čišćenja. Tajna je u njezinom „Q-Drum“ bubnju koji omogućuje djelovanje dvostrukih sila.

Osim toga, na raspolaganju imate i postavku pod imenom Superbrzina, koja vam omogućuje pranje odjeće u samo 39 minuta. Ako ste ikada čekali na iduću turu jer ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće, na to možete slobodno zaboraviti jer uz ugrađena Add Wash™ vratašca možete naknadno ubaciti komad odjeće koji ste zaboravili čak i nakon početka pranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dubinsko čišćenje bez mane

Neki bi možda pomislili da znatno kraće vrijeme pranja predstavlja i smanjenu efikasnost, ali Eco Bubble™ tehnologija će, osim tvrdokornih mrlja, otkloniti i slične nedoumice. Ona pretvara deterdžent u aktivne mjehuriće koji brzo ulaze u tkaninu i s lakoćom uklanjaju prljavštinu. Pri tome ne samo da štede energiju, nego i čuvaju boju i teksturu tkanine kako bi vaša najdraža odjeća nakon svakog pranja izgledala kao nova. U ovim vremenima novog normalnog, ova perilica sjajan je odabir i za naše zdravlje. Samsung WW9800T perilica rublja nudi mogućnost higijenskog čišćenja parom koja dubinski čisti svaki predmet, uklanjajući i do 99% bakterija i alergena.

Tehnološki napredna kao nijedna dosad

Ono što ovu perilicu čini najposebnijom dosad su tehnološke mogućnosti, kakve dosad nismo mogli niti zamisliti na jednoj perilici rublja. Obogaćena umjetnom inteligencijom i značajkom AI Control, WW9800T perilica pamti vaše navike pranja rublja i prema tome vam predlaže najbolji program pranja. Osim toga, automatski odabire i idealan program sušenja, a cijelim procesom možete upravljati putem vašeg pametnog telefona uz aplikaciju SmartThings. Tehnološke naprednosti ne manjka ni u mehaničkom pogledu, a to se posebno očituje u najtišem pranju ikad. Operite rublje kad god želite, a da ne ometate nikoga čak i noću jer inovativna tehnologija VRT Plus™ smanjuje buku i vibracije pri pranju.

Upravo se čita

Image
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

Olakšajte si život i kućanske poslove i uštedite prilikom kupnje Samsung proizvoda. Uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene do 31. 12. 2020. moguće je ostvariti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/.

Život i stil/ 25.11.2020. u 8:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IKEA makeover četvrtkom na RTL-u

IKEA tim dolazi u osam domova u Hrvatskoj i pomaže im preurediti dnevni boravak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba