Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
promo

U Zagrebu se otvara nova srednja škola - American Academy in Zagreb

Nastava na engleskom jeziku, američki kurikulum, internacionalni profesori, STEM program i odlična povezanost s top sveučilištima u Sjedinjenim Američkim Državama i Europi dio su prednosti pohađanja American Academy in Zagreb

Image
Foto: Promo
Život i stil/ 22.2.2021. u 11:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Školska godina 2021./2022. u Hrvatskoj bit će bogatija za novu privatnu srednju školuAmerican Academy in Zagreb koja će se otvoriti u novom Poslovnom centru Agram na Radničkoj cesti. Riječ je o mreži američkih škola u Pragu, Brnu i Bratislavi koje ujedinjuje jedinstvena obrazovna vizija – individualni pristup učenicima i najviša razina profesionalnosti učitelja koji dolaze iz cijelog svijeta te djeci omogućuju učenje u internacionalnoj sredini.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo) 

„American Academy in Zagreb nadahnut je najboljim obrazovnim konceptima iz cijelog svijeta: sloboda izbora predmeta, individualni pristup, predmeti podijeljeni prema kompetencijama, naglasak na praktičnom učenju, učenju temeljenom na projektima i tematskim tjednima. Sva predavanja izvode se na engleskom jeziku, a vodi ih tim učitelja iz cijelog svijeta. Naši polaznici imaju dovoljno vremena za pohađanje izvanškolskih aktivnosti, često sudjeluju na brojnim natjecanjima znanja i ono što je najvažnije u vrlo visokom postotku se upisuju na željene fakultete u inozemstvu i zemlji u kojoj žive“, naglasila je Yamini Singh, ravnateljica American Academy in Zagreb te dodala: „Velika prednost naše škole je odličan STEM program na kojeg smo zaista ponosni te izvrsna povezanost s mrežom vrhunskih sveučilišta u cijelom svijetu.“

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Učenici koji planiraju svoje obrazovanje nastaviti u inozemstvu ili često mijenjaju mjesto boravka zbog prirode posla svojih roditelja, zahvaljujući srednjoj školi American Academy in Zagreb dobit će odličnu priliku za povezivanje sa sveučilištima u cijelom svijetu te će se vrlo jednostvano prilagoditi drugim internacionalnim školama u svijetu. Učenici koji su diplomirali na American Academy dobivaju američku diplomu srednje škole, koja je istovjetna diplomama koju dobivaju učenici koji završavaju srednje škole u Sjedinjenim Državama. Maturanti American Academy in Zagreb mogu studirati na sveučilištima bilo gdje u svijetu, kao i studenti koji završavaju IB i britanske škole.

„Za American Academy u Bratislavi me vežu zaista lijepe uspomene, pristupačni profesori, pozitivna radna atmosfera i prijatelji iz cijelog svijeta. Zahvaljujući pohađanju srednje škole AA u Bratislavi imao sam mogućnost odraditi praksu u renomiranoj tech kompaniji koja je na neki način odredila i odabir Tehničkog Sveučilišta u Beču koji danas pohađam“, podijelio je Yasha iz Bratislave alumni American Academy u Bratislavi.

Upravo se čita

Image
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

Kurikulum je nadahnut najboljim svjetskim obrazovnim programima, posebno američkim i finskim načinom podučavanja. Srednja škola u Zagrebu bit će posebna po posebnom STEM programu koji će nuditi učenicima na izbor veliki broj predmeta iz robotike, programiranja, algoritamskog načina razmišljanja, bazičnog i naprednog programiranja, kreiranja web stranica, izrade kompjuterskih igrica, mobilnih aplikacija itd.

Svi zainteresirani polaznici i njihovi roditelji mogu se prijaviti na online Danu otvorenih vrata 3. ožujka od 16.00 sati na web stranici American Academy in Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Život i stil/ 22.2.2021. u 11:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Turneja koju ne želite propustiti

Besplatna degustacija u Varaždinu: Subotu započnite poznatom londonskom kavom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba