Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
promo

Wake the Lake: doživite čaroliju na totalno drugačijem festivalu

Pripremite se za petodnevnu zabavu, avanturu i relaksaciju koja vas očekuje početkom kolovoza na Wake the Lake festivalu

Image
Foto: Promo
Život i stil/ 12.5.2021. u 11:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Od 4. do 8. kolovoza 2021. Lokvarsko jezero postat će mjesto najbolje elektroničke glazbe i najluđe zabave. Vrhunski glazbeni program Wake the Lake festivala upotpunit će više od 40 domaćih i stranih DJ-a među kojima su: Umek, Steve Bug, Cinthie, Felver, Asmin Asanof, Petar Dundov i brojni drugi.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo) 

Dođite na provod godine i partijajte pod vedrim nebom okupani mjesečinom i dobrim vibracijama! Plešite na vodenom stage-u, smještenom na plaži okruženoj magičnom stoljetnom šumom, doživite vatrenu čaroliju na jedinstvenom šumskom stage-u, koji se nalazi u prirodnom amfiteatru i dočekajte najljepši izlazak sunca na afterpartiju na stage-u izlazećeg sunca.

Višak energije za vrijeme festivala možete ispucati u off-road ili rafting avanturi, a energiju možete obnoviti sudjelovanjem na radionicama yoge, meditacije i ostalim radionicama te seminarima. Istražite prirodne ljepote uz organizirane izlete i doživite nešto novo u jedinstvenom prirodnom okruženju u srcu Gorskog kotara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

O sigurnosti ne trebate brinuti jer smo pronašli idealnu kombinaciju zabave u skladu sa zakonom i epidemiološkim mjerama. Uspjeli smo prošle godine, uspjet ćemo i ove!

Za smještaj tijekom trajanja festivala možete odabrati jedan od dva kampa - Kamp pod branom ili V.I.P. kamp u srcu prirode. Na festivalu je osiguran parking, a nakon što svoj automobil ostavite na sigurnom, na raspolaganju vam je organizirani lokalni prijevoz koji će vas voziti od lokacije festivala do mjesta ili dućana, parkinga, izletišta i vidikovaca uz prigodne cijene.

Upravo se čita

Image
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

Ako ne želite doći vlastitim prijevozom, na raspolaganju vam stoji party vlak iz Zagreba koji će vas dovesti direktno na festival. Osim što ćete partijati cijelim putem do festivala, doprinijet ćete smanjenju emisije CO2!

Ulaznice potražite putem sustava Entrio na poveznici www.entrio.hr/event/wake-the-lake-9031 ili u caffe baru Tiffany u Delnicama i odaberite jednu od 2 vrste ulaznicafestivalsku ili V.I.P.!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Doživite ljubav, sreću, smijeh, ples i dosad neviđenu energiju od 4. do 8. kolovoza na Wake the Lake festivalu!

Lokve vas čekaju.

Više informacija o festivalu, smještaju i ulaznicama potražite na službenoj stranici festivala www.wake-the-lake.com  ili na Facebook stranici www.facebook.com/wakethelakelokve

Život i stil/ 12.5.2021. u 11:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IKEA makeover četvrtkom na RTL-u

IKEA tim dolazi u osam domova u Hrvatskoj i pomaže im preurediti dnevni boravak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba