Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
promo

Zaboravite na zasebnu prostoriju za zimnicu uz ove inovativne hladnjake

Ako se na trenutak vratimo u djetinjstvo, mnogi od nas će na spomen zimnice čak moći i zamisliti miris u domovima naših baka.

Image
Foto: Promo
Život i stil/ 23.11.2020. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tradicija je to koja pomalo pada u zaborav zbog sve užurbanijeg načina života. Ako  tome dodamo i nove okolnosti zbog kojih mnogi od nas rade od kuće i tek na kraju dana uspijevaju pronaći nešto slobodnog vremena za sebe, gotovo je nemoguće  zamisliti da netko to vrijeme koristi za spremanje džemova ili ajvara.

Međutim, neki  uspiju pronaći vremena i za to, ali se susreću s izazovom skladištenja tih silnih staklenki. Srećom, Samsung razumije potrebe novijih generacija, kojima vrijeme i obveze ne dopuštaju previše kompromisa kada je riječ o kvaliteti i svježini namirnica. Zato je u kućanstvu dobro imati inteligentne uređaje, uz koje nema brige za skladištenje željene količine namirnica, te uz koje svježina tih namirnica postaje imperativ.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

(FOTO: Promo) 

Besprijekorna simbioza funkcionalnosti i estetike

Odgovor na ove potrebe su nevjerojatno prostrani te istovremeno elegantni Samsung RB7300 hladnjaci s inovativnim i suvremenim tehnološkim rješenjima, osmišljenima kako bi učinili naš život kvalitetnijim. Novi Samsung RB7300 hladnjaci dolaze u pet varijanti, a najveći od njih nudi čak 385 litara kapaciteta. Ono što svaki od njih čini posebnim je iznimno učinkovita SpaceMax™ tehnologija koja čini stranice puno tanjima i stvara više prostora za pohranu. Također, uz standardni dizajn dubine 600 mm, ovi se hladnjaci savršeno uklapaju s kuhinjskim ormarićima, a cjelokupnom dojmu doprinose ravnom prednjom pločom od nehrđajućeg čelika, koja se ne srami pokazati kako se iza nje krije nešto izrazito moderno i napredno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izvorna svježina koja traje danima

Kada otvorite Samsung RB7300 hladnjake, dočekat će vas jedno pravo carstvo, u kojem se posebno ističu zaslon, ravna polica za vina te spremnici i kutije za namirnice. Osim što u njima možemo pohraniti više namirnica,  njihovu izvornu svježinu možemo sačuvati dvostruko duže, a to nam omogućuje Optimal Fresh+ odjeljak. Ova značajka nam omogućuje korištenje spremnika u obliku jedne ladice ili u dvije zone s različitim temperaturama. Pri tome je lijeva strana hladnija kako bi meso i riba dvostruko duže zadržali svježinu, dok je desna strana izvrsna za čuvanje svježine voća i povrća.

Međutim, namirnice u Optimal Fresh+ odjeljku nisu jedino što će biti svježe, a za to se brinu All Around Cooling i Metal Cooling tehnologije, pomoću kojih ovi hladnjaci ravnomjerno hlade sve namirnice. Humidity Fresh + je također značajka koja ove hladnjake izdvaja od ostataka, a riječ je o mogućnosti održavanja vlage od 80%, dok ostali hladnjaci uspijevaju zadržati vlagu na 50%. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, voće i povrće u RB7300 hladnjacima ostaje svježe i do 5 dana duže.

Upravo se čita

Image
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

Napravite mjesta u svom kućanstvu za jedan od Samsung RB7300 hladnjaka i učinite svoj život lakšim i kvalitetnijim te ostvarite posebne pogodnosti. Naime, uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače kupljene od 1. 9. do 31. 12. 2020. te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene od 1. 10. do 31. 12. 2020. moguće je dobiti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Život i stil/ 23.11.2020. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IKEA makeover četvrtkom na RTL-u

IKEA tim dolazi u osam domova u Hrvatskoj i pomaže im preurediti dnevni boravak

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba