Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
noviteti

Zanima te osviještena (pre)hrana?

Otkrij što se novo kuha u dmBio ponudi

Image
dm/ 23.7.2019. u 10:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako si među onima koji tragaju za što održivijim namirnicama ili tek započinješ s održivijom prehranom – dmBio dobro je rješenje u oba slučaja. dmBio sastoji se isključivo od bio sastojaka, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete, a proizvodi iz ove linije zapakirani su u zgodnoj ambalaži na kojoj možete saznati sve informacije o proizvodu. Lagana i osviještena hrana i napitci dobra su kombinacija i za ljetne dane, pa u nastavku pronađi novitete iz dmBio ponude, ali i namirnice koje će poslužiti kao dobro ljetno osvježenje.

dmBio asortiman stalno se širi

dmBio je vlastita dm-ova robna marka koju možete pronaći u dm prodavaonicama i čiji se asortiman s novim osviještenim organskim proizvodima stalno upotpunjava. Nude se slatki i slani proizvodi, pripremljeni od visokokvalitetnih organskih namirnica koji potječu iz strogo kontroliranog ekološkog uzgoja.

Čajevi za hidrataciju i užitak

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U dmBio asortimanu odnedavno je u ponudi dmBio mješavina voćnog čaja, slatka kompozicija brusnice i jagode koja pruža puni doživljaj okusa, a zaokružuje ga fini okus jabuke.  Ako pak želimo snažniju aromu, tu je i dmBio crni čaj sa svojom tipičnom crvenkasto-smeđom bojom. Dobar izbor za osvježenje je i dmBio zeleni čaj Chun Mee blago začinjene arome i okusa. Priprema ovog čaja je već stoljećima tradicija u Kini i uzgaja se u tamošnjim vrtovima čaja.

Lagani rižoto za ljetne dane

Upravo se čita

Image
U SUBOTU PRVI ISPIT

Kamo s kutijom od pizze, a kamo s tetrapakom? Direktova mala škola razdvajanja otpada

Za jednostavnu pripremu, a ujedno i laganu i zdravu za organizam, posebno tijekom ovih ljetnih dana, u ponudi je odnedavno dmBio rižoto s rajčicom, povrćem i seitanom. Sadrži blagu integralnu rižu u kombinaciji s rajčicama, crvenom i zelenom paprikom te seitanom, uz dodatak mediteranskog bilja poput bosiljka i ružmarina. Sve to zajedno dat će istinski doživljaj okusa.

Napitci i grickalice u pauzama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U svojoj ponudi dmBio ima još velik broj napitaka koji će nas osvježiti i donijeti nam samo zdravo pripremljene sastojke, poput dmBio napitaka od kokosa ili manga. Za predah možete posegnuti za dmBio čipsom od kokosa ili pak dmBio pločicom od kokosa s tamnom ili mliječnom čokoladom.

Priprema jela sa dmBio namirnicama

Za pripremu jela dobro je posegnuti za osviještenim namirnicama, a dmBio nudi kokosovo brašno, šećer, ulje ili kokosovo mlijeko. Kokosovo ulje dobiveno je hladnim prešanjem, a odlikuje se posebno finim, egzotičnim okusom. Pravi okus za ljeto!

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

https://gdehr.hit.gemius.pl/_%5BTIMESTAMP%5D/redot.gif?id=p4Obk.eX5ANAo9u6T_I7w7RI33OWJWNwNfyDLgacT5n.S7/fastid=crlgzndgyqbykrgmhbwqmkgriuma/stparam=ulhocphjay/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=
dm/ 23.7.2019. u 10:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pop-up event u subotu

Sjajna vijest za kavoljupce: Poznata londonska kava stiže u Split!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba