Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zdravo i ukusno

Kako napraviti dobar smoothie?

Zahvaljujući Philips blenderu uživajte u produljenoj svježini smoothie napitka tijekom cijelog dana

Image
Život i stil/ 26.6.2020. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osim što je zdrav, smoothie je i uvijek zabavan za pripremati. S voćem, povrćem, mlijekom, jogurtom, žitaricama... mogućnosti su neograničene. Kako bi priprema omiljenog ljetnog napitka bila što jednostavnija i ugodnija, tu su praktični Philips blenderi koji će vam pomoći u pripremi.

Image
Foto:
Image

Philips blender omogućuje 3 programa:

- smoothie uz vakuum
- pulsiranje
- drobljenje leda

Uz Philips blender imate mogućnost napraviti bilo koji smoothie voće i povrće koji poželite. Vrč od tritana Philips blendera napravljen je od kopoliestera i laganiji je od staklenog vrča. Na njemu se ne zadržavaju mirisi niti mrlje što ga čini idealnim za vaš omiljeni smoothie. Od nježnog blendanja za meko voće – do eksplozivne snage za tvrđe voće i povrće Philips blender nudi sve. Odluka je samo vaša zahvaljujući opcijama varijabilne ručne brzine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Philips blender razvijen je uz tehnologiju ProBlend 6 3D kako bi osigurao fino blendanje svih sastojaka u vašem smoothieju, tako da se razbije stanična struktura voća, povrća i orašastih plodova kako bi tijelo lakše apsorbiralo nutrijente. 35 000 okretaja u minuti za odlično blendanje i još zdravije smoothie napitke.

Svi odvojivi dijelovi Philips blendera mogu se prati u perilici posuđa – osim jedinice s rezačima koja se lako može očistiti ispiranjem pod vodom. Podnožje se po potrebi može obrisati krpom. Kako biste očistili rezače blendera, jednostavno ih odvojite od vrča blendera i isperite. Međutim, rezači se ne mogu prati u perilici posuđa zbog očuvanja njihove oštrice.

Upravo se čita

Image
PET SPOJEVA TJEDNO

Monika odabrala najmlađeg Matea, a kući poslala Gorana: 'Trebaš više vjerovati u sebe, super si dečko'

Jedan pritisak dijeli vas od prethodno postavljenih programa, uključujući vakuum, drobljenje leda i vakuumsko blendanje + smoothie. Tehnologija vakuuma isisava kisik iz vrča prije blendanja. Rezultati se vide u konačnoj smjesi: manje mjehurića, manje pjene, manje razdvajanja soka. Smoothie napitak uz ovaj Philips blender duže ostaje svjež.

Za koji god smoothie napitak se odlučili, bilo da se radi o voću, povrću ili kombinaciji, Philips blender će se pobrinuti kako bi uvijek dobili najbolje od namirnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nakon, ne prije

Bolne grudi nakon menstruacije: koji su mogući razlozi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba