Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Riješite se sala

Kako pravilno raditi trbušnjake i koje su najbolje vježbe za ravan trbuh

Trbušnjake je najbolje raditi u super serijama jer vam takve serije najbolje pogađaju trbušne mišiće

Image
Foto: www.profimedia.hr
Život i stil/ 13.12.2018. u 11:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nemojte se zavaravati i misliti da će trbušnjaci nenormalno iskočiti ako ćete ih raditi svaki dan. Možete ih raditi 1000 dnevno no ako se ne hranite pravilno i jedete masnu i nezdravu hranu, sva ta masnoća će se zadržati upravo na vašem trbuhu. Ako dugo i pravilno radite trbušnjake a ne vidite ih, probajte stisnuti trbuh i možda ih osjetite. To znači da su ispod sloja masnoće ili sala. Tada morate promijeniti svoju prehranu i dopustiti tom salu da se otopi pa da trbušnjaci mogu izaći na vidjelo.

Dosta ljudi misli pa ako mi se ne vide trbušnjaci zašto bi ih uopće radio. To je apsolutno krivo, radite trbušnjake i jedite pravilno, a povremeno se bavite sportom ili trčanjem i nakon 2 do 3 mjeseca vaši trbušnjaci će se polako nazirati. Morate zapamtiti da se trbušnjaci ne dobivaju u teretani nego u kuhinji.

Odlična vježba za trbušnjake je veslanje. Sjednite na i dignite noge u zrak pa ih vucite naprijed natrag dok su u zraku. Te serije nije potrebno previše puta ponavljati jer nakon 10 ponavljanja osjetiti ćete zatezanje na području trbušnog zida. Kada to osjetite ostavite noge da budu u zraku probajući da ne dodirnu tlo. To probajte raditi od 30 sekundi do 1 minute.

Image

Vježbe, Trbušnjaci

Foto: Thinkstockphotos.com
Image

Vježbe, Trbušnjaci

Thinkstockphotos.com

(FOTO: Thinkstock)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još jedna odlična vježba za trbušnjake je sklopka. Legnite na leđa na pod i ispružite ruke i noge ravno tako da ste cijelom dužinom na podu. Nakon toga dižite ruke i noge ravno i neka se u isto vrijeme dodirnu u zraku. Ta vježba je dosta fizički zahtjevna pa napravite svega nekoliko puta sa par ponavljanja i vidjet ćete da djeluje.

Jedna od najboljih vježbi za trbušnjake je da legnete na pod, i laktovima se podignete u zrak. Držite se laktovima a ruke spojite ispod glave i stisnite trbuh. Nakon samo 30 sekundi osjetiti ćete jako zatezanje trbušnog zida. Onda se možete okrenuti na jednu i drugu stranu bočno i napraviti to na jednoj nozi kako biste pojačali intenzitet vježbe.

Upravo se čita

Image
obavezno pogledati

Da vam uljepšamo tmurni ponedjeljak: Trener Edo podijelio je najslađi video koji morate pogledati

Ovo su samo neke od najosnovnijih vježbi za ravan trbuh, no ako želite ravan i sexy trbuh kojeg možete pokazivati, vježbanje nije dovoljno nego se počnite i pravilno hraniti.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 13.12.2018. u 11:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lagan san

Razlozi zašto beba nemirno spava - i što možete napraviti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba