Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zabava za roditelje

Kakva ste mama prema horoskopu? Djevica voli kontrolu, a Vage su neodlučne

Pročitajte što kaže horoskop za vaše roditeljske vještine. Jeste li skloni disciplini ili svoje dijete odgajate avanturistički? Kliknite na SLJEDEĆA i zabavite se uz astrologiju

Image
Foto: Pexels
Život i stil/ 20.7.2020. u 11:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovan

Ovan je najučinkovitiji znak zodijaka na čelu s Marsom. Mame u ovom znaku potiču djecu da se bave sportom i uživaju u aktivnostima na otvorenom, a obično im se i pridružuju. Poznate su po tome da ne traže pomoć. Također su vrlo odvažne i uvijek idu naprijed, ali njihova ljubav je zato ponekad "teška". Od svih znakova najmanje uživaju biti kod kuće i ponekad im nedostaje strpljenja pa ih potrebno podsjetiti da broje do deset.

Bik

Bikovi su poznati kao najnježniji, najstrpljiviji i najpozitivniji znak, što ove žene čini jako brižnim majkama. Također su i znak koji najviše voli materijalno, tako će poželjeti svoju djecu okružiti s materijalnim koliko god to mogu. Uvijek će se pobrinuti za novac. Tvrdoglava i praktična, željet će svoju djecu naučiti važnim vještinama kako bi bili spremni za svijet.

Blizanci

Žene u ovom znaku vrlo su brbljive i optimistične, ali su i malo raspršene. One su ponekad i same djeca - zabavne, razigrane, zanimljive i posvuda. Njihov vladajući planet je Merkur, tako da su živahne, ali i promjenjivog raspoloženja. Zato trebaju naučiti kako biti više stabilne i dosljedne u svom roditeljstvu. Brze i intelektualne učit će i poticati svoju djecu.

Rak

Žene u znaku Raka su zapravo mame horoskopa - one su majke svemu i svima. Općenito su sramežljive, ali potpuno zabljesnu u svom domu. Često su odlične kuharice i uče svoju djecu kako uživati u domu. Mama Račica može biti i pomalo pasivna pa treba ohrabriti djecu da se bore za sebe. One će se pretvoriti u pravog borca kada se radi o njihovoj djeci. Ponekad se ponašaju i previše zaštitnički, pa ih treba podsjetiti da djeci daju više slobode, prostora za učenje i odrastanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lav

Lavice su djeca u svojim srcima i trebaju puno pažnje. Pomalo čak mogu biti i narcisoidne, pa iako su dobre mame, važno je da zaustave svoj ego i nauče se brinuti o djeci. Mogu biti dramatične, ali su također i tople, velikodušne i vrlo kreativne. Lavica se ponekad može natjecati sa svojom djecom i nije baš poznata kao super odgovorna, ali je zato jako zabavan roditelj.

Djevica

Djevice su znak koji najviše voli kontrolu, tako da moraju biti oprezne da ne bi bile previše kritične, a trebaju se naučiti što je to konstruktivna kritika. Klasična Dejvica je pomalo hipohondar i opsjednuta čistoćom. Vjerojatno će biti jako oprezne kad njihovo dijete ima kašalj ili visoku temepraturu. Poznate su po svojoj inteligenciji i praktičnosti, a obično su izvrsne u matematici i kao dobri poslovni ljudi. Svoju djecu će naučiti da budu štedljiva i oprezna kada se radi o finacijama. 

Upravo se čita

Image
slijedi svoje snove

Robert o slikarstvu: 'Roditelji misle da od slikarstva nema kruha, sve dok ne čuju da sam nešto prodao!'

Vaga

Vage su možda najnesebičniji znak u horoskopu. Vrlo su ljubazne i zahvalne, tako da će svoju djecu odgajati da imaju dobre manire i budu obzirni prema drugima. Međutim, poznate su i po svojoj neodlučnosti jer razmišljaju o svakom pojedinom segmentu problema i žele najbolje za djecu. Nastoje djeci pružiti prekrasan dom te žele da se školuju i upoznaju svijet. 

Škorpion

Škorpionka je izvrsna mama. Vrlo su intenzivne, strastvene, obvezuju se da će učiniti jako puno stvari, pogotovo kada su i pitanju njihova djeca. Kod njih vrijedi, sve ili ništa. Moraju naučiti prihvatiti umjerenost i obuzdati svoju tvrdoglavost, sumnjičavost i ljubomoru. Ne vjeruju lako, ali jednom kad steknu povjerenje jako su odani. Uvijek su sumnjičavi i pokušavaju zaštititi svoju djecu, ali zato mogu biti nervozni. Svoju djecu mogu naučiti da vjeruju instinktima i kako razviti kreativnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Strijelac

Strijelac je jako otvoren znak i definitivno voli avanturu. Vjerojatno će prve cipele za dijete biti planinarske. Kao vatreni znak nisu baš poznati po strpljenju, ali vrlo su dobronamjerni. Brzo planu, ali se i brzo smire. Ove mame orijentirane su na akciju u odgoju i odgajaju djecu da budu optimistična. Strijelac obožava putovanja i želi djeci pokazati svijet.

Jarac

Jarac je strog i discipliniran. Uvijek se brine o granicama, pravilima i propisima te često razmišljaju crno-bijelo o svijetu. Dobre su mame, ali ponekad trebaju imati blaži pristup djeci. Nisu uvijek najhrabrije, ali su jako odgovorne i pouzdane. Svoju djecu će naučiti da poštuju druge i zarađuju za život. Mama Jarac obično ima jak moralni kompas i uči djecu jasnim vrijednostima.

Vodenjak

Genijalci zodijaka, mame u znaku Vodenjaka mogu biti otkačene, divlje i briljantne. One donose intelektualnost u majčinstvo i ohrabruju svoju djecu da budu dobro obrazovana i slijede svoje snove. Vodenjak teži individualiznu i pomalo je buntovan, ali često potiče buntovništvo kod djece kako bi napravili promjene u svijetu

Žele biti prijateljice sa svima, tako da "postoji opasnost" da svojoj djeci bude više prijateljica nego roditelj i autoritet. Ponekad će se ipak morati truditi da postigne taj autoriet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ribe

Ovo je možda najmanje praktičan znak, Ribe su instiktivne i osjećajne, ali i vrlo nježne, ljubazne i suosjećajne. Vrlo su osjetljive na potrebe svoje djece, ali ih također treba podsjetiti da djeca trebaju i sama činiti stvari. Mame Riba teži kreativnosti i glazbi te potiče umjetnički razvoj kod svoje djece. Međutim, ponekad nemaju dobro pamćenje i često zaboravljaju stvari, pa bi trebao postojati netko će ipak malo prizemljiti njihov odgoj i podsjetiti ih na praktične stvari u životu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Većinom nije opasno

Što sve može biti uzrok noćnog krvarenja iz nosa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba