Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
iz vlastitog iskustva

Michelle Obama dala vrijedan roditeljski savjet Meghan Markle

'Kao ni ja, Meghan vjerojatno nikada nije ni sanjala život kakav živi, ali ni pritisak koji nerijetko osjeća', rekla je Michelle

Image
Foto: www.profimedia.hr
Život i stil/ 5.12.2018. u 9:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivša američka prva dama Michelle Obama nedavno je u intervjuu za magazin Good Housekeeping govorila o odgoju djece i pritom dala savjet budućoj mami , vovotkinji od Sussexa Meghan Markle.

Michelle i Meghan imaju dosta toga zajedničkog. Obje su žene svjetski utjecajnih muškaraca te su pod budnim okom javnosti zajedno sa svojom djecom. Michelle je živjela u Bijeloj kući, a Meghan Markle je članica kraljevske obitelji.

Michelle smatra kako će Meghan nailaziti na iste izazove u odgoju koje je i ona prošla te joj je dala nekoliko roditeljskih savjeta. "Kao i ja, Meghan vjerojatno nikada nije ni sanjala život kakav danas živi i pritisak koji nerijetko osjeća, bilo od javnosti, bilo od sebe same, može jako opteretiti čovjeka", objašnjava Michelle. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Stoga, savjet koji joj mogu dati, a koji će joj, vjerujem, zaista puno pomoći je da nikud ne žuri i da si da vremena. Ja sam prvih nekoliko mjeseci u Bijeloj kući bila posvećena isključivo kćerima. Bilo mi je najvažnije da se dobro snađu u novoj školi i steknu prijatelje. Tek kad sam se uvjerila da su se snašle, posvetila sam se zahtjevnijim poslovima", rekla je Michelle Obama.

Upravo se čita

Image
SVAKA ČAST

Željka Mateša je nova zvijezda TikToka! Za RTL.hr kaže: 'Na ovo su me potaknuli kupci u trgovini'

Dodala je i kako vjeruje da će se donedavna glumica Meghan Markle odlično snaći u svojoj novoj ulozi i kako ima sjajnu platformu da djeluje na svjetskoj razini, da se ostvari i da doprinos svijetu.

Michelle Obama nedavno je hrabro progovorila i o pobačaju koji joj se dogodio, prije no što su Barack i ona pomoću umjetne oplodnje dobili kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Osjećala sam se kao da sam podbacila u životu i kao da ništa ne vrijedim. Nisam znala koliko su pobačaji česti jer ne govorimo dovoljno o njima.  Same smo u svojoj boli, slomljene... vrlo je važno reći mladim ženama da se pobačaji događaju", zaključila je Michelle.

Nakon što je spontano pobacila, Michelle je u 34. postala svjesna biološkog sata te se u dopgovoru sa suprugom podvrgnula umjetnoj oplodnji.

"Mislim da je najgore što radimo jedna drugoj to što ne dijelimo istinu i iskustva o tome što žensko tijelo prolazi i kako radi", rekla je Michelle.

Za kraj je ohrabrila mlade ljude da potraže pomoć ako imaju problema u braku, rekavši da su i ona i Barack išli na bračnu terapiju kada je bilo problema, a bilo ih je. "Bračno savjetovanje nas je naučilo kako da razgovaramo o razlikama koje postoje među nama i kako da ih prihvatimo", kaže Michelle Obama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nakon, ne prije

Bolne grudi nakon menstruacije: koji su mogući razlozi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba