Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Nemojte ni vi

Model dijeli slike svog celulita - i ne srami se toga!

'Imala sam osjećaj da je moj celulit sramotan, kao da je nekakva rijetkost. Tek kad sam malo ostarila i vidjela tijela drugih žena, shvatila sam kako je to normalno'

Image
Foto: Instagram/charlihoward
Život i stil/ 18.4.2017. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanski model Charli Howard ima inspirativnu poruku za sve kojima treba malo pozitivne energije. Objavila je na Instagramu svoju fotografiju i napisala:

"Iako brzo hodam svaki dan, radim čučnjeve i trčim, i dalje imam celulit. Išla sam u školu gdje su bile samo cure i bila sam ljubomorna na druge cure iz mog razreda, za koje mi se činilo da ga nemaju nimalo, i čija su mi tijela izgledala - ni više ni manje nego savršeno. Kad god otvorim časopise, modeli i poznati nikad nemaju celulit - a ako imaju, tabloidi ih posramljuju. Rezultat toga je da sam imala osjećaj da je moj celulit sramotan, kao da je nekakva rijetkost. Tek kad sam malo ostarila i vidjela tijela drugih žena, shvatila sam kako je to NORMALNO. Ne morate se sramiti. Vaš dečko neće mariti imate li ga, a ako će ga smetati, ostavite ga zbog njegovog prijatelja (samo se šalim). Nemojte me krivo shvatiti - moj celulit mi nije najdraži dio tijela, niti je to nešto s čim bi se hvalila. Ali znam da me ne čini ružnijom i da nije ništa sramotno. Stoga, nemojte dopustiti ni da se vi tako osjećate zbog njega."

No, to nije jedina poruke koje Charli želi poslati. Objasnila je i zašto se ne bi trebali zamarati brojem haljina koje nosite

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nemojte se nikad bojati prihvatiti vaš oblik tijela. Na slici lijevo, išla sam na vjenčanje prijateljice i paničarila sam jer je na etiketi pisalo 38 (što je pravi primjer zašto nikad ne bi trebali etikete shvaćati ozbiljno jer sam tada nosila broj 34). Ne brinite o veličinama i brojevima i živite svoj život!"

Upravo se čita

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Hana Sokač iz 'Života na vagi' o nevjerojatnoj transformaciji: 'Promijenila sam baš sve, kroz tijelo gradim zdravlje'

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DOZNALI SMO

Koliko ćete isti lijek platiti u Hrvatskoj, a koliko u Sloveniji, Srbiji i BiH?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba