Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pomozite mu

6 pametnih trikova uz koje ćete produljiti njegovu izvedbu u krevetu

Svaka žena želi da seks traje dulje jer će užitak biti veći i bit će zadovoljnija. Uz manje trikove seks može trajati puno, puno dulje

Image
Foto: Pexels
Život i stil/ 21.1.2020. u 16:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pošteno je reći, prosječno trajanje penetracije procjenjuje se na raspon od tri do šest minuta", izjavila je dr. Jessica O'Reilly, voditeljica podcasta SexWithDrJess, za Women's Health. Dakle ako ste vi i vaš partner zdravi, a netko je u vezi nezadovoljan odnosom, postoji problem. 

Sigurno želite riješiti ovaj problem, a donosimo nekoliko savjeta koje svakako možete pokušati.

1. Predložite drukčiju predigru

Prije odnosa, uključite masturbaciju u svoju predigru. "Recite mu da želite da gleda kako se dirate. Svidjet će mu se" kaže dr.sc. Emily Morse, voditeljica podcasta Sex with Emily. Osim toga, to će vam pomoći da riješite problem s orgazmom, a tako ćete biti jednako zadovoljni.

2. Prsten za penis

"Ovi prstenovi stavljaju se oko penisa ili testisa ili oboje", kaže O'Reilly. Oni dodaju pritisak na korijenu penisa, ograničavajući protok krvi. To može odgoditi njegov orgazam i pomoći mu da traje dulje. Igračke za seks uvijek su dobra ideja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

3. Tehnika stiskanja

Neka vaš partner izvadi penis kada seks postani intenzivan za njega, a zatim stisnite glavu penisa, rekla je seksualna terapeutkinja Debra Laino za Women's Health. To ne mora biti ništa jako, ali prije nego što muškarac dođe do vrhunca, uzmite pauzu, a zatim palcem i kažiprstom stvorite pritisak. Stiskanje može pomoći kod odgode ejakulacije i zajedničkog užitka.

Image

seks

Foto: Thinkstock
Image

seks

Thinkstock

(Foto: Thinkstock)

Upravo se čita

Image
slijedi svoje snove

Robert o slikarstvu: 'Roditelji misle da od slikarstva nema kruha, sve dok ne čuju da sam nešto prodao!'

4. Napravite male odmore

Nitko ne kaže da morate ići jako intenzivno i brzo čitavo vrijeme, pa se zaustavite  i ponovno krenite, savjetuje Laino. "Za vrijeme seksa, muškarac se može povući i ljubiti vas, kako bi se smanjilo uzbuđenje". To zapravo donosi puno dulje iskustvo i intimnije", kaže Laino.

5. Koristite kondom

Kondomi stvaraju dodatni sloj između penisa i vagine, tako da osjećaj prodiranja nije toliko intenzivan. Ovo može odgoditi njegov orgazam dovoljno dugo da vam pomogne da dođete do svog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

6. Zamijenite pozicije

Trebate eksperimentirati kako biste vidjeli što najbolje funkcionira za vas kao par. Možete predložiti da budete gore jer ćete tako moći kontrolirati tempo. Promijenite stvari, ali je i vrlo važno razgovarati o tome. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ulja pod plahtama

Što više, to bolje: 4 najbolja prirodna lubrikanta prema preporuci ginekologa

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba