Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
imate slobodan vikend?

Bračni par doživljava 18-satne orgazme i poručuje: 'Svi to mogu!'

Sretni ste kad odnos potraje dulje od deset minuta, a apsolutno ushićeni kad završi zadovoljavajuće i za vas, a ne samo za njega? Što ćete onda tek reći na ovaj slučaj...

Image

Vođenje ljubavi nema granica kada govorimo o pozama. Koliko je parova toliko je i načina, no evo nekoliko intimnih poza koje će vam zajamčiti veću bliskost s partnerom.

Foto: Thinkstock
Život i stil/ 11.10.2017. u 13:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako mislite da znate tajnu najboljeg orgazma ikad, razmislite još jednom. Bračni par iz Texasa Scott i Melanie McClure, imaju orgazme koji potraju i do 18 sati, a čak se ne moraju ni seksati. Dovoljno je da se zagrle. Sigurno se pitate kako im to polazi za rukom. 

Ključ je, kaže ovaj par koji je u braku osam godina, u tantričkom seksu. "Prije svega, pokušavamo drugima pobjasniti kako se ne mora nužno dogoditi seks kako bi se dogodio orgazam. Treba samo vizualizirati svoju seksualnu energiju", objašnjava Melanie, inače instruktorica tantričkog seksa, kao i njezin suprug.

On se nadovezuje na Melaniu i kaže kako ponekad samo disanje il ples izazivaju seksualnu reakciju. "Trebate proizvoditi zvukove jer na taj način sebi dajete dozvolu da izrazite i oslobodite moć, a to pojačava orgazam. Disanje je ključno i treba disati duboko", kaže Scott.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njemu je, otkriva, tantrički seks pomogao da se riješi prerane ejakulacije. Proučavao ga je sa svojom suprugom te danas, kada su jako i intimno povezani, dogodi se da, ukoliko sjede razdvojeni u istoj prostoriji i jedan od njih doživi orgazam, on će se dogoditi i ovom drugom. Scott i Melanie vještinama tantričkog počuavaju brojne parove.  

Čitajte još:

Upravo se čita

Image

Željka otkrila da ju je muž ostavio zbog druge, a onda je izgubila i mamu: 'Kažu da sam draga, ali želim biti seksi!'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 11.10.2017. u 13:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zapisano u zvijezdama

Koji je horoskopski znak najvjerniji, koji je najbolji u seksu, a koji u romantici?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba