Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
i tu rade centimetri

Znanstvenici otkrili idealne mjere: ovo je savršena vagina za savršen orgazam

Koji centimetar gore - dolje, i kod vas i kod njega čine čuda, tvrdi struka. Mi ipak vjerujemo da je ljubav ta koja stvara najbolju kemiju pod plahtama...

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 28.3.2018. u 7:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Znanstvenici s Medicinskog fakulteta u Indianapolisu imali su vremena pa su se pozabavili anatomijom vagine. Otkrili su da u postizanju orgazma nije ključno umijeće partnera, nego oblik vagine.

Naime, žene koje imaju klitoris i mokraćni otvor vrlo blizu jedan drugome, prije će doživjeti vaginalni orgazam i on će biti vrlo intenzivan. S druge strane, žene kod kojih su klitoris i mokraćni otvor udaljeni, najčešće će ostati zakinute za vaginalni užitak. 

Znanstvenici s Instituta Kinsey su otišli korak dalje i utvrdili idealne vaginalne mjere za postizanje orgazma. Po njihovom mišljenju savršeni razmak između klitorisa i mokraćnog otvora, za postizanje savršenog orgazma, treba iznositi 2,5 centimetara. Ako ste sretnica s ovim mjerama postižete višestruke orgazme i to vrlo lako.

Ukoliko je razmak veći, niste toliko sretne po ovom pitanju, jer penis ne može dovoljno snažno stimulirati ključne točke. Ukoliko je razmak manji do 2,5 centimetara savjetuje se položaj 'kaubojka' za optimalni užitak.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
ISKRENO O TOME

Znate li u kojem se sportu okušala Maja Ćustić? 'Ne bih više nikada, probala sam i previše je odricanja'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
užitak i smirivanje

Najbolje seks poze za smanjivanje stresa i tjeskobe

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba