Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'nema šanse'

Istražili smo: zbog čega žene odbijaju dati drugu šansu frajerima koji su ih razočarali na prvom dejtu?

Svaka će vam Hrvatica reći da uvijek postoji ono nešto zbog čega muškarcu ne bi dala drugi šansu. Istražili smo što sve živcira Hrvatice

Ana Miščević/ 23.3.2016. u 18:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nema šanse" - najčešći je to odgovor koji žene daju na pitanje žele li dati šansu frajeru koji ih je razočarao već na prvom dejtu. No to razočaranje ne mora nužno biti epskih razmjera. Žene ponekad drugu šansu odbijaju dati samo zbog primjerice - loših cipela.

"Žene zna zasmetati npr. ako netko mljacka ili ako je došao malo čudno odjeven, seljački, ili ako ima neke staromodne cipele ili ako ima odjelo koje ima kratke rukave...", kaže Dubravka Prpić Znaor, urednica portala ItGirl.hr.

Grijesi su to po kojima, čini se, muškarci neće zaslužiti drugu šansu. Idemo dalje. Ne morate nužno spadati u skupinu njoj modno ne prihvatljivih. Flopnut ćete u trenu i zbog ovoga...

"Ja sam pila mineralnu, a on je za to vrijeme popio dvije duple votke i takve neke stvari... To su stvari koje su me onda odbijale od pružanja druge prilike. Danas, nakon svega, mislim da bi me prvo zasmetala neka negalantnost", kaže Sandra Špičić, glasnogovornica NK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kad dečko ne ponudi platiti cugu na prvom dejtu, mislim da tu stvar završava, da ne treba dobiti drugu šansu. Jer tu ipak nije stvar u novcima, nego naprosto u toj gesti", kaže Vedrana Čarapović, glavna urednica Storybooka.

A evo još nekih od gesti koje će vas dovesti do propasti već na prvom dejtu, jer žene su jako zahtjevne.

Upravo se čita

"Pričala sam neki dan sa susjedom. Mala ima 16 godina i rekla je da frajer ne bi dobio drugu šansu da nema parfem i da stalno bulji u mobitel", kaže Dubravka Prpić Znaor. 

"Kad se hvalisa svojom drugom imovinom, svojim uspjesima, kad se priča fokusira samo na njega, kada ne sluša drugu stranu...", kaže Vedrana Čarapović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ne gledati okolo druge žene i konobarice. Mislim da to isto može biti kardinlna pogreška", dodaje Dubravka.

"Ne doći u trenirci, to mislim da je malo 'too much'. Jedino ako je neka moderna trenirka i cool tenesice, ako je neki reper... Ali one neke seljačke trenirke što nosimo po doma, to definitivno ne", kaže Dubravka Prpić Znaor.

"Kada pokazuje svoju neambicioznost na prvom dejtu", kaže Vedrana,

A onda žene vrlo ambiciozno uzimaju stvar u svoje ruke i kreće odstrel i brisanje bilo kakve mogućnosti da se opet nađu takvoj situaciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Neke od njih se skroz dingu od stola za minutu i nema objašnjena, pa neka si misli... A ove druge onako na fino, odrade tu večeru ili piće, ali onda ili pristojno zahvale na suradnji ili se još pristojnije uopće ne javljaju na telefon sljedećih ne znam koliko i mole Boga da ga ne sretnu više nikada u gradu", kaže Sandra Spičić.

"Nemaju potrebu niti objašnjavati zašto ne žele drugi dejt ili suptilno daju do znanja hladnim porukama i isprikama da nemaju vremena i da su u gužvi. Zapravo se svi rješavamo na isti način, kako muškarci tako i žene", kaže Vedrana Čarapović.

No, za početak razmislite treba li se možda riješiti i onih cipela zbog kojih vas je posljednjih pet žena odbilo već na prvom dejtu. Možda vam ipak ne donose sreću, a možda su baš one - one prave, koje će vam pokazati da ste baš vi nečiji, odnosno, nečija Pepeljuga.

Ana Miščević/ 23.3.2016. u 18:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba