Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
visina nije važna

Istraživanja tvrde: Niži muškarci 'bolji' su od viših za brakove

Iako se o ukusima ne raspravlja, znanstvenici vole raditi različita istraživanja kako bi uvidjeli čemu ljudi najviše teže

Image
Foto: www.pixabay.com
Život i stil/ 3.5.2019. u 14:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mnoge žene osjećaju kao da nisu dovoljno "zaštićene" kada su u vezi s muškarcem koji nije jako visok. Međutim, znanost kaže nešto posve drugo, različita istraživanja su dala potpuno novi pogled na veze s nižim muškarcima: 

1. Manje je vjerojatnost da će se razvesti

Prema istraživanju na Sveučilišta New York manja je vjerojatnost da će se niži muškarci razvesti. Iako će većina "na prvu" željeti visokog muškarca i zato niži muškarci ulaze rjeđe u brak. Ipak kad jednom kažu "da", niži muškarci ostaju tu dugo.

2. Imaju bogati seksualni život

Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine pokazalo je da muškarci niži od 179 cm imaju bogatiji seksualni život. Ovo otkriće odbacilo je teoriju da visoki muškarci izlaze puno više, a time imaju puno bogatiji seksualni život. Ako ste u krevetu s muškarcem koji je bliži vašoj viisni znači da ćete imati manje nespretnih kutova i nezgodnih pomicanja u spavaćoj sobi. A možde se i pitate ima li visina veze s veličinom penisa? Prema studiji iz 1993. godine objavljenoj u časopisu Annals of Sex Research, ne mnogo.

3. Žive dulje

Bojite li se da će partner umrijeti prije vas? Pa jedna studija kaže da niži muškarci u prosjeku žive dvije godine duže od viših muškaraca, što vam može pomoći da noću bolje spavate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

4. Često su u vezama sa starijim ženama

Isto istraživanje sa Sveučilišta New York otkrilo je da niži muškarci vole biti sa ženama koje su starije od njih, ali vole izlaziti i s puno mlađim ženama jer se tako osjećaju zrelije. Što znači da niži muškarci imaju otvorenije poglede na veze jer im ne smetaju godine.

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
ISKRENO O TOME

Znate li u kojem se sportu okušala Maja Ćustić? 'Ne bih više nikada, probala sam i previše je odricanja'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
vrijeme mirovanja

Što se događa s vaginom nakon dugog perioda bez seksa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba