U jednom danu

Evo koliko često žene razmišljaju o seksu i imaju fantazije o bivšim partnerima

Istraživanje koje su proveli psiholozi tražilo je odgovore na pitanja koliko puta dnevno žene pomisle na seks, ali i na hranu i na san

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 7.6.2017. u 10:12

Istraživanje koje su proveli psiholozi sa Sveučilišta Ohio na 283 studenata u 2011. godini, otkrili je da žene razmišljaju o seksu u prosjeku 18.6 puta na dan. To bi bilo negdje svakih 50 minuta u satima kad su budne.

Istraživanje, provedeno za IllicitEncounters.com, pokazalo je da je najviši rezultat u jednom danu, 140 misli o seksu - svakih sedam minuta, prenosi Indy100. Za usporedbu, muškarci su u prosjeku pomislili na seks svakih 28 minuta.

Studenti, u dobi od 18 do 25 godina, zamoljeni su da zabilježe svaki put kad pomisle na seks, hranu i san kroz dan. Žene su pomislile na hranu svakih 62 minute i na san svakih 72 minute. Muškarci su pomislili na hranu svakih 38 minuta, a na san svakih 33 minute.

Treba imati na umu da je studija temeljena na podacima koje su ispitanici sami bilježili i zbog toga je pitanje koliko su često ispitanici željeli, ili se čak sjetili, zapisati.

Po rezultatima studije, 59 posto žena je redovno imalo fantazije o seksu s bivšima, dok se 48 posto muškaraca 'upuštalo' u takve fantazije.

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
'ŠOKIRAN SAM'

Šef Odjela za sudsku medicinu KBC-a Split o obdukciji Matijanića: 'Šokiran sam! Bojim se da nije pravovaljana'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Život i stil/ 7.6.2017. u 10:12

Više s weba

Pročitajte još

Image
ulja pod plahtama

Što više, to bolje: 4 najbolja prirodna lubrikanta prema preporuci ginekologa

Više s weba