Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ona ili oni?

Nogomet ili seks - što mislite što je muškarcima važnije?

Svi se još dobro sjećamo SP-a u Rusiji. Tada je i muškarcima i ženama nogomet bio na prvom mjestu. No, što kada utakmice nisu toliko važne?

Image
Foto: Pixabay
Život i stil/ 2.1.2019. u 15:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U istraživanju koje je nedavno provedeno u šest zemalja svijeta otkriven je odgovor na pitanje oko kojeg se uvijek razvije rasprava. Odgovor je iznenađujuć. Ili možda nije? 

U Belgiji, Njemačkoj, Engleskoj, Portugalu, Španjolskoj i Švedskoj muškarci su upitani što im je važnije - nogomet ili vođenje ljubavi. Njih čak 72 posto reklo je da će se radije odlučiti za nogometnu utakmicu, nego za seks. Išli su još dalje pa su priznali i da zasuze ako njihova momčad izgubi. 

Čak 75 posto Portugalaca plače ako klub za koji navijaju ili, još gore, reprezentacija neuspješno zaključi utakmicu. Postoji znanstveno objašnjenje za ovakve rezultate istraživanja.

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Pixabay)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neurolozi su promatrali aktivnosti mozga nogometnih navijača dok gledaju utakmicu. Ispostavilo se da se, u trenutku kada igrač njihovog tima zabije gol, u mozgu navijača aktivira područje zaduženo za seksualno uzbuđenje i užitak. 

Jedino što je u ovom slučaju utješno za žene je činjenica da su svi anketirani muškarci ostrašćeni navijači. Vjerujemo da bi rezultat bio puno više u korist žena, kada bi se pitalo one kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
GASTRO FANTAZIJA

Isprobajte recepte Antonije Pedišić i glavno jelo od 'vražje matere': 'Ovo je bilo 10 klasa iznad svega'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
seks i ljubav

Analni orgazam postoji: evo savjeta kako ga postići

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba