Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vratite strast u vezu

Ovo su najbolji savjeti za bolji seksualni život koje smo čuli i ne uključuju akrobacije

Savjeta o seksu ima mali milijun, no ni jedan ne pomaže poboljšati sitaciju u vašoj spavaćoj sobi? Brojni od njih dnose se na poze koje su izazov i za profesionalne atletičare...

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 2.11.2017. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Seksualna terapeutkinja Sarah Hunter Murray savjetuje nešto sasvim drugačije. Kaže, ne činite ništa i vaš će se seksualnoi život poboljšati. Naravno, ne misli doslovce, ali misli na akrobatske poze i cijeli taj tjelesni dio. Murray kaže da se rješenje seksualnih poteškoća krije u glavi. Ovo su tri koraka koji će vam pomoći da vratite strast u vašu vezu:

1. Budite prisutni - ne samo tjelesno nego i mentalno

Tijekom svog istraživanja intervijuirala sam mnogo žena koje su zadovoljne svojim seksualnim životom. Sve one kazale su mi kako najvažnije u seksu - biti prisutan. Nisu bitna seksualna pomagala, seksi donje rublje i egzotične poze, nego jednostavno biti prisutan tijekom seksualnog odnosa. "Ukoliko ste odlučili voditi ljubav, jednostavno zaboravite na sve drugo i usredotočite se na to da zadovoljite partnera, a on će se usredotočiti na to da zadovolji vas. Budite prisutni u trenutku", poručuje Murry.

2. Isključite se

Naučite se usredotočiti na ono bitno (u ovom slučaju seksualni odnos s vašim partnerom). To znači da ćete naučiti ignorirati vanjske podražaje, zvukove, to kako izgledate u određenoj pozi i sve drugo što vas dekoncentrira.

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

3. Meditacija i disanje

Svoj um ćete smiriti na način da duboko i svjesno dišete, a sve misli koje vam se roje po glavi jednostavno prihvatite i pustite da prođu, a vi se prepustite odnosu sa svojim partnerom. Nemojte se truditi ne misliti na nešto ili ne čuti neki zvuk, nego prihvatite misao, poslušajte zvuk i pustite da i jedan i drugi odu. Ukoliko imate problema s usredotočenošću, počnite prakticirati meditaciju. Pomoći će vam da naučite biiti u trenutku, a ne u prošlosti ili budućnosti. 

Pročitajte još:

Upravo se čita

Image
OTKRILA SVE

Monika iz 'Pet spojeva tjedno' za RTL.hr: 'Mateo i ja nismo skupa, a s Goranom sam prijateljica, dolazi kod mene na ranč'

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ključ ženskog vrhunca?

G-točka kod žena: Kako je pronaći i koje je poze najviše stimuliraju

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba