Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Erotski snovi

Sanjate seks s prijateljicom, bivšim ili poznatim frajerom? Evo što to znači

Spavate pored svog muškarca i sanjate seks s nekim drugim? Može biti nezgodno, ali podsvjesne sanjarije mogu probuditi žudnju u budnom stanju

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 27.3.2018. u 10:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

1. Seks sa svojim frajerom

Ako u vašim seksualnim snovima glavnu ulogu igra vaš partner, obično je to znak da imate jaku vezu. To može biti i znak da postajete svjesnijij kvaliteta svog frajera (u i izvan kreveta). Na primjer, ako sanjate da je vaš frajer dominantan u seksu, to vjerojatno znači da vas pali ako je vaš frajer na poziciji moći. No, ako imate poteškoća (osobito seksualnih), ti se problemi mogu pojaviti i u vašim snovima. Ako se probudite, baš kad se situacija zagrijava,to može značiti da ste rezervirani i izbjegavate se potpuno opustiti s njim.

2. Seks s bivšim

Image

10 dobrih razloga zašto se trebate seksati što češće

Fotogalerija
Image

10 dobrih razloga zašto se trebate seksati što češće

Fotogalerija

To ne mora značiti da vam nedostaje ili da želite da je vaš sadašnji frajer sličniji bivšem. Taj san govori više o vama i obično znači da vaš bivši ima nekakvu osobinu ili kvalitetu koju želite kod sebe. Na primjer, ako ste sanjali seks na aerodromu, što može predstavljati želju za putovanjem, onda prisustnost bivšeg može biti znak da biste htjeli njegovu kvalitetu da krenete za onim što želite i završite to do kraja.

3. Seks s prijateljicom

Ako ste heteroseksualna osoba, ne morate sumnjati u svoju seksualnost. Seks s drugom ženom obično predstavlja vašu ženstveniju stranu.  Ako žena na visokoj poslovnoj poziciji sanja seks s drugom ženom to može značiti da bi se trebala više 'uključiti' i biti osjetljivija na potrebe ljudi s kojima radi. Može biti i znak da vam nedostaje emocionalne povezanosti u vezi.

4. Seks s poznatom osobom

To može jednostavno značiti da vas ta osoba jednostavno seksualno privlači - i zanima vas kako bi bilo seksati se s njom. Ipak, češće simbolizira žudnju za pažnjom, bilo društveno ili od vašeg partnera. Začudo, može biti pozitivni rezultat činjenice da više vremena posvećujete sama sebi.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Upravo se čita

Image
SVAKA ČAST

Željka Mateša je nova zvijezda TikToka! Za RTL.hr kaže: 'Na ovo su me potaknuli kupci u trgovini'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
neka dugo traje

Da seks ne bude na eks: 5 načina kako mu možete pomoći da traje duže

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba