Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kuglice u vagini

Što su to japanske ili ljubavne kuglice i zašto ih trebate isprobati?

Izvorno su ih koristili muškarci za malo dodatnog zadovoljstva tijekom seksa. Onda su ih isprobale i žene...

Image
Foto: Thinkstock
Život i stil/ 9.4.2018. u 13:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ben Wa kuglice, japanske ili ljubavne kuglice, nastale su u Japanu oko 500. godine poslije Krista i izvorno su ih koristili muškarci za malo dodatnog zadovoljstva tijekom seksa. Onda su i žene shvatile da bi i one mogle imati koristi od dodatnih senzacija...

Osjećaj koje su izazvale slobodne plutajuće kuglice u vagini izazvao je kod žena jako seksualno uzbuđenje, a kuglice su imale i brojne druge prednosti. 

Japanske kuglice mogu biti manje od pikula i promjera oko 2.5 centimetara. Kuglice koje su Japanci originalno koristili bile su metalne i imale su živu u njima; kretanje žive uzrokovalo je male osjeta u vagini i, kod nekih žena, taj pokret mogao ih je dovesti do orgazma.

Danas su Ben Wa kuglice izrađene od različitih vrsta materijala - metala, plastike, lateksa, stakla, čak i žada. Važno je odabrati japanske kuglice koje ne skupljaju na sebe lako bakterije pa je možda metal ili staklo najbolja opcija. Pokušajte pronaći loptice koje su šuplje i otežane s manjim metalnim kuglicama unutar njih; ove kuglice se kreću dok se krećete, uzrokujući da se mišići vagina zatežu zbog osjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što napraviti s japanskim kuglicama?

Ubacite Ben Wa kuglice u vaginu. Možete upotrijebiti neki lubrikant. Nakon što su unutra, osjećaj će vjerojatno biti isti kao kad imate tampon i za nekoliko minuta, nećete ih uopće osjetiti. 

Ovisno o težini japanskih kuglica, kada postanete aktivni, osjetit ćete da se kuglice 'kreću' po vašoj vagini i možda počnu kliziti dolje. Ovaj lagani pomak unutarnjih kuglica će uzrokovati da se mišići  zatežu. Ovisno o vašoj osjetljivosti, početi ćete se osjećati uzbuđeno.

Upravo se čita

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Hana Sokač iz 'Života na vagi' o nevjerojatnoj transformaciji: 'Promijenila sam baš sve, kroz tijelo gradim zdravlje'

Neke japnske kuglice dolaze nanizane, a neke ne. Neke žene preferiraju žičanu verziju kuglica kako bi se osiguralo da ih mogu dohvatiti kako bi ih izvukle ... ali ne brinite, sve što trebate učiniti jest pritisnuti dolje i kuglice će lako izaći. 

Koje su prednosti japanskih kuglica?

  • ojačavaju mišiće kako bi zaustavili ili držali protok mokraće
  • Kegelove vježbe i Ben Wa kuglice dobre su za starije žene koje počinju gubiti kontrolu nad mokraćom
  • izazvju klitoralnu erekciju tijekom seksualnog uzbuđenja
  • ritmička grčenja tijekom orgazma
  • podupiru mjehur, maternicu i rektum

Kuglice rade na Kegelovim mišićima, a s vremenom će povećati vaše seksualno zadovoljstvo. Što ih više stisnete tijekom seksualnog odnosa, bit će bolji osjećaj se za vas i vašeg partnera. Korištenje japanskih kuglica je najlakši i najučinkovitiji način jačanja vaginalnih mišića jer je vaša vagina prisiljena naprezati se kako bi zadržala kuglice kada ste aktivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
muškarci, pozor

Kako žene najbrže svrše: Smjernice koje će vašu damu dovesti do vrhunca

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba