same do vrhunca

Žensko masturbiranje: ovo su tajne za bolji užitak

Davno je prošlo vrijeme u kojem se pričalo samo o muškom samozadovoljavanju. Žensko masturbiranje je otvorena tema, a mi vam donosimo nekoliko savjeta

Image
Foto: Pexels
Život i stil/ 30.8.2018. u 11:18

Mnogo žena je doseglo određene godine, a da nije iskusilo tehnike samozadovoljavanja. Iza toga može stajati više mogućih razloga - ili su uvijek imale mušku ruku da to napravi umjesto njih ili potrebe nikada nije ni bilo. Žensko masturbiranje više nije tabu tema, a mi donosimo savjete za žene koje još uvijek nisu dovoljno istražile svoje tijelo. 

Image
Foto: Pexells
Image
Pexells

(FOTO: Pexels) 

1. Nemojte masturbirati kao da je to nešto što morate ostvariti 

Osigurajte si dovoljno privatnosti te vremena tako da vam nitko ne smeta. Ako imate premalo vremena ili će vam nešto drugo stvarati pritisak cijelo vrijeme, odgodite za drugi put. Ugasite mobitel, uključite muziku koja će vas još dodatno stimulirati i uživajte u vremenu samo za sebe. 

2. Koristite lubrikante, zašto ne?

Slobodno se okušajte u korištenju lubrikanata. Ako niste same dovoljno vlažne, umasirajte ga na područje klitorisa i lagano u područje vagine te ćete se osjećati mnogo ugodnije. 

3. Vibrator nije loša ideja 

Žensko masturbiranje može vam pomoći da lakše i bolje upoznate svoje tijelo. Za početak je bolje to činiti samo uz pomoć ruku, no za nakon nekog vremena možete unijeti inovacije u svoje rituale te koristiti vibrator. Postoje mnogi s izgledom pravog penisa, stoga možete osjećati izuzetno zadovoljstvo. 

Image
Foto: Thinkstock
Image
Thinkstock

(FOTO: Thinkstock) 

Upravo se čita

Image
inspekcija će utvrditi

O smrti Matijanića oglasio se djelatnik Hitne: 'Nepotrebno se diže hajka na hitnu pomoć i ravnatelja Luetića'

4. Nemojte se usredotočiti samo na vaginu 

Samozadovoljavanje može postati mnogo zabavnije ako unesete stimulaciju bradavica i klitorisa, ali i ostalih erogenih zona koje se razlikuju od žene do žene. Može vam pomoći i vizualiziranje seksualnih slika u glavi (pogotovo zadnjeg dobrog seksa s nekim tko vas privlači).

Iako je mnogim ženama i dalje neugodno o tome pričati, žensko masturbiranje davno nije tabu tema, stoga žene, opustite se i istražite svoje tijelo. 

Pročitajte još: 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Život i stil/ 30.8.2018. u 11:18

Više s weba

Pročitajte još

Image
vrijeme mirovanja

Što se događa s vaginom nakon dugog perioda bez seksa?

Više s weba