Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Financijska pismenost

Znate li kako kupiti Bitcoin?

Ako se pitate kako kupiti Bitcoin znajte da se Bitcoin može kupiti na gotovo isti način kao i tradicionalne valute; u mjenjačnicama (one koje su prihvatile bitcoin), direktno od ljudi ili uslugama.

Image

kako kupiti Bitcoin?

Foto: www.pixabay.com
Život i stil/ 1.12.2019. u 20:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bitcoin u potpunosti decentraliziran.  To je glavna značajka kada ga uspoređujemo sa standardnim, klasičnim novcem izdanim od strane vlade.
Evo načina kako kupiti Bitcoin. Nađite Bitcoin bankomat i odaberite opciju za kupnju te odaberite koji iznos Bitcoina želite kupiti. 
Neki bankomati daju unaprijed definirane opcije iznosa za kupnju. Najlakše je ako odaberete opciju s najmanjim iznosom (obično oko 1,000 EUR) da izbjegnete dodatni korak koji uključuje potvrdu identiteta.
U sljedećem koraku, trebat ćete unijeti adresu Bitcoin novčanika na koju želite primiti kupljeni Bitcoin. 

Svi bankomati imaju QR kod skener, te je najbolje da koristite vaš mobilni telefon i pripremite QR kod vaše adrese digitalnog novčanika.
Nakon unosa (ili skeniranja) vaše Bitcoin adrese,trebat ćete ubaciti gotovinu ili napraviti plaćanje kreditnom karticom.
Kliknite “Kupi Bitcoin”.
Ispisat će se račun s potvrdom vaše kupnje.

To je jedan od načina kako kupiti Bitcoin.

Najlakši način kako kupiti Bitcoin je korištenjem online mjenjačnice koja podržava kupnju kreditnom/debitnom karticom i/ili plaćanje bankovnim transferom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ponavljanje gradiva

Vrsta stiha: znate li koje vrste stiha postoje?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba