Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
autor pisma objasnio

'Dalićevo' pismo iz paralelnog svemira: 'Političari, ne koristite uspjeh Vatrenih za svoju promociju!'

Pravi autor teksta obratio se narodu i objasnio o čemu se radi.

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot
Vijesti.hr/ 17.7.2018. u 10:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

13. srpnja 2018. osvanulo je pismo "Zlatka Dalića" u kojem iskazuje ljubav prema svojoj generaciji igrača. Osim toga  govori o "teškoj situaciji u Hrvatskoj". Ističe da je "stanje u državi takvo da je pitanje vremena kada će se sustav urušiti i kada će takva situacija postati neizdrživa".

Uz to, moli političare da se maknu od nogometne reprezentacije, da ne koriste njihove uspjehe za svoju promociju, da ne nose dresove i ne ulaze u slvačionicu jer se ne žele s njima rukovati i fotografirati. Također je dodao kako sav prihod novčanih nagrada sa Svjetskog prvenstva biti poseban fond za djecu Hrvatske da bi omogućili posjet Jadranu svoj djeci koja za to nisu u mogućnosti.

Radi se o tome da pismo nije napisao Zlatko Dalić. Autor ovoga teksta je Igor Premužić. Naime, radi se o pismu iz "paralelnog svemira" , a autor tvrdi da "u tom imaginarnom pismu on postupa onako, kako smatram da bi pravi sportaš i rodoljub postupio" ; to je napisao nakon što je shvatio koliko se pismo masovno širi u Dalićevo ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uz to, pismo je deklarirao kao eksperiment kojim je dokazao kako velik dio ljudi tekst nije ni pročitala. Zaključak je donio na temelju toga što su dvi mislili da je Dalić autor iako na dnu teksta piše Igor Premuzic.

Upravo se čita

Image
za premijera sve

Dan nakon incidenta s 'milijuntom putnicom' iz Zračne luke Zadar muk. Turističke zajednice zanimljivog gledišta

Vijesti.hr/ 17.7.2018. u 10:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
OVO NISMO OČEKIVALI

Maksimirski stadion postaje dio holivudskog spektakla: Cijena prava sitnica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba