Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Dječja posla

Igre pokvarenog telefona, guze i boce istine: 15 dječjih igara koje su današnji klinci zaboravili

Nekada se prijateljstva nisu prekidala jer ste posudili prijatelju 5.000 kuna koje vam on nikada nije vratio. Prekidala su se jer se niste mogli dogovoriti koja su 'prava' pravila igre koju igrate. Sve i jedna dječja igra bi neminovno došla do točke kada bi se svi posvađali u vezi nekog pravila i otrčali kući. Svađa bi se do sutradan zaboravila i igra nastavila. Nažalost, većina tih igara koje su se nekada igrale su izgubljene u vremenu. Sada su djeci zabavniji mobiteli i računala. Baš zbog toga ćemo se podsjetiti kako su se djeca nekada igrala klikom na 'SLJEDEĆA'.

Image
Foto: Buzzara.hr
Buzzara.hr/ 30.11.2018. u 15:37

Boca istine

Vjerovali ili ne - boca istine se nekada nije koristila kao preludij drpanju i žvaljenju, nego je bila legitimna igra koju su igrala djeca. No, jedna stvar je ista - igra je stvorena za sočne tračeve. Mmmm kad se sjetimo

Kako se igra? 
1. Verzija
Igrači sjednu na pod ili za stol, u krug. U sredinu kruga stave praznu, plastičnu bocu. Sa strane je kutija s papirićima na kojima su napisana razna pitanja. Prvi igrač zavrti bocu i na koga se okrene vrh boce, taj mora iz kutije izvući neko pitanje i odgovoriti na njega. Zatim je on taj koji će ponovo zavrtjeti bocu. 
2. Verzija
Pitanje ili izazov? Slično prvoj verziji, no razlika je u tome što onaj na koga se okrene vrh boce mora birati pitanje ili izazov. Pitanja nisu prethodno zapisana, nego izmišljena na licu mjesta. Što se tiče izazova, on može biti bilo što.

via GIPHY

1/14
Buzzara.hr/ 30.11.2018. u 15:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gastro zvijezde

Michelinovu oznaku u Hrvatskoj nosi samo 84 restorana. RTL otkriva kako su se neki od njih izborili za tu čast

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba