Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA DAR TIFFANY NAKIT

Jedinstveni lebdeći apartman za 'samo' 50.000 dolara

Radi se o maloj, ali vrlo funkcionalnoj sobi, stoji u hotelskom promidžbenom materijalu. Soba na napuhavanje veličine lifta ima sve što joj je potrebno - krevet, stolac, kauč i kompletne sanitarije. Kauč i stolac se povlače kada se u funkciju stavi krevet.

Image
Foto: nbcnews.com
RTL/Hina/ 2.8.2013. u 14:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gosti jednog denverskog hotela mogu platiti 50.000 američkih dolara po noći za lebdeći apartman na vrhu hotela Curtis u središtu tog grada, uz dodatne pogodnosti koje nosi taj paket aranžman.

Radi se o maloj ali vrlo funkcionalnoj sobi, stoji u hotelskom promidžbenom materijalu. Soba na napuhavanje veličine lifta ima sve što joj je potrebno - krevet, stolac, kauč i kompletne sanitarije. Kauč i stolac se povlače kada se u funkciju stavi krevet.

U cijeni od 50.000 dolara za noć uključen je i prijevoz luksuznom limuzinom iz zračne luke, uz koktel, dva I-poda s glazbom 60-tih koji se mogu ponijeti kući, marame i trapez-hlače u stilu 60-tih, osobni pomagač u kupovini, dalekozor Swarowski te Tiffanyjev set nakita.

Uključen je i disco party na koji gosti hotela mogu pozvati svoje goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nitko međutim još nije rezervirao sobu. "Imali smo jedan ozbiljan upit, ali je još nitko nije rezervirao", rekla je direktorica prodaje Kate Thompson.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

I po nekoliko puta: 35 serija koje svi obožavaju i koje nikada nikome nisu dosadile

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba