Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prkosi izgledima

Ovaj dvogodišnji slatkiš dokaz je da se isplati boriti s bolešću, unatoč prognozama!

Unatoč izgledima koje je imao, njegovi su roditelji odlučili vjerovati u najbolje

Vijesti.hr/ 10.8.2018. u 13:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dvogodišnjem Romanu Dinkelu iz Clevelanda dijagnosticirana je spina bifida, poremećeno zatvaranje kralježničnog kanala, još dok je bio embrij, nakon ultrazvuka, u njegovih prvih 20 tjedna razvijanja.

"Očekivali smo čuti normalne stvari - o veličini glave, veličini stopala, sve one zabavne stvari, ali ono što smo čuli je da ima problema s kralježnicom koji je povezan s problemom u mozgu', izjavila je Romanova majka Whitney Dinkel.

Unatoč izgledima koje je imao, njegovi su roditelji odlučili vjerovati u najbolje. Dječačić je zapravo imao operaciju i prije nego što se rodio kako bi mu se povećale šanse da jednom stane na vlastite noge.

"Morao sam ga pustiti da padne par puta kako bi znao da neću biti tamo da ga uhvatim, morao je naučiti da se sam stabilizira na nogama", dodala je njegova majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vjerojatno je zato, kada je napokon dva dana vježbanja, mali Roman bio jako uzbuđen što će pokazati obiteljskom psu Maggie, što je uspio naučiti. Romanova mama je bila uzbuđena također. Na Facebooku je objavila bideo koji pokazuje koliko je Roman sretan što može hodati. On i njezin suprug počeli su dobivati na tisuće poruka potpore.

Upravo se čita

Image
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

"Od nepoznatih ljudi koji su nam prepričali svoje priče, kako su bili depresivni ili čak suicidalni, ili kako trenutno prolaze kroz slične zdravstvene situacije. I kako smo im dali nadu ovim kratkim sedmosekundnim videom".

Vijesti.hr/ 10.8.2018. u 13:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'True Slav' dizajn interijera: Slaveni su obožavali kič, lustere, tepihe...

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba