Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kako uštedjeti vrijeme i trud

Uskoro idete pred oltar? Možete na prvi seminar za mladenke u Hrvatskoj

Organizatorica vjenčanja Maja Kauzlarić osmislila je seminar za mladenke koji ih upoznaje s budžetom, planiranjem i kreativnim oblikovanjem vjenčanja

Image
Foto: Thinkstock
Vijesti.hr/ 23.1.2017. u 11:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Organizatorica vjenčanja Maja Kauzlarić osmislila je prvi seminar za mladenke u Hrvatskoj. Seminar mladenke upoznaje sa svim važnim područjima u organizaciji vjenčanja te ih podučava kako napraviti organizacijski plan koji će im uštedjeti mnogo truda i vremena.

"Seminar je odgovor na potrebe mladenki koje svakom detalju na vlastitu vjenčanju žele dati osobni potpis. Naime, kroz svoj sam posao upoznala mnogo mladenki koje ne znaju kako organizirati vlastito vjenčanje iako bi to jako željele, a s druge strane nisu spremne u potpunosti se prepustiti u ruke profesionalnom organizatoru vjenčanja. Seminar je alat zahvaljujući kojem u svojem naumu mogu uspjeti“, pojašnjava Maja Kauzlarić iz agencije Cvijet kreativa.

Kako zadržati fokus i izbjeći pogreške

Seminar koji se održava u zagrebačkom hotelu Esplanade, mladenke upoznaje s mnoštvom usluga i mogućnosti zahvaljujući kojima mogu izraziti svoju kreativnost, ali i iznimno važnim elementima organizacije među kojima su određivanje budžeta te poštivanje vremenskih okvira.

Upravo zbog nedovoljne brige o financijama te shvaćanju prioriteta, mnogi mladenci imaju poteškoća u organizaciji vjenčanja. Zato Maja Kauzlarić važan naglasak na seminaru stavlja na zadržavanje fokusa i izbjegavanje organizacijskih pogreška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Tatjana N. Bukvić / léTIM
Image
Tatjana N. Bukvić / léTIM

(FOTO: Tatjana N. Bukvić / léTIM)

"Tržište usluga i proizvoda za vjenčanja u Hrvatskoj u posljednjih se desetak godina jako razvilo i mladenci često zbog prevelikog izbora teško odabiru ono što je za njih najbolje. Zato je seminar oblikovan na način da ih upoznaje s mogućnostima, ali i poduči kako da svoju viziju na najbolji način pretoče u stvarnost“, kazala je Kauzlarić.
Da je takav seminar potreban, potvrđuje velik interes sudionika na njezinim radionicama za mladenke na sajmovima vjenčanja.

Upravo se čita

Image
PRIJE 40 GODINA

Radojka se doselila u Dalmaciju, ali joj ništa ne odgovara: 'Dođite na sezonu pa ćete vidjeti koliko smo lijeni'

Iza Maje Kauzlarić je nekoliko stotina uspješno organiziranih vjenčanja diljem Hrvatske među kojima su mnoga za strance. Oni svoje želje najčešće šalju e-poštom, a na organizatoru vjenčanja je da ih ostavi bez daha.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ovim ljudima majke nisu trebale dati da se tetoviraju: Užasne tetovaže stavljene u stvarni svijet

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba