dm svijet
Zagrij se u dm-u uz kampanju 'I zima toplo srce ima'

Preuzmi šarmantnu šalicu za tople napitke

Ako spadaš među one koji zimu vole gledati samo kroz prozor i najveću ti sreću može izmamiti topla šalica čaja i dobra knjiga u ruci, dm ti može pomoći da ti zima postane barem malo toplija.

Posjetiš li uskoro svoju omiljenu dm-ovu prodavaonicu, možeš se priključiti kampanji I zima toplo srce ima", koja će najmanje dvaput ugrijati tvoje srce, ali i srca mališana diljem Hrvatske. Za kupovinu posebno označenih proizvoda veću od 150 kuna, dm će donirati 5 kuna domovima i centrima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Hrvatske. 

Izdvojili smo nekoliko proizvoda od brojnih uključenih u kampanju:

  • Dove gelovi za tuširanje kojim njegu svoje kože možeš pretvoriti u svakodnevni ritual u kojem ćeš maksimalno uživati. Od osvježavajućih do toplih i njegujućih mirisa, sigurno ćeš pronaći nešto upravo za sebe
  • Labello, određeni proizvodi, pomoći će ti da uspješno nadjačaš sve izazove s kojima se tvoje usne susreću zimi
  • Aussie proizvodi za kosu koji sadrže ono najbolje iz divlje australske prirode, podarit će tvojoj kosi potrebnu njegu, a pritom nećeš morati izgubiti beskrajno dugo vremena

U znak zahvalnosti za pomoć u prikupljanju sredstava za više od 400 djece u sedam domova i centara diljem Hrvatske, dm će ti darovati šalicu za tople napitke – jer dobrota grije naša srca i čini nas boljima.

Više informacija potraži na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Reci što misliš!