Ostani doma
dm svijet
Saznaj što donosi crno-bijela linija premium dm marke

U brzom i gustom rasporedu dnevnih događanja, svaki muškarac želi pri ruci imati sve što mu je potrebno za njegu kose, kože ili brade.

Pritom, nekoliko je kriterija koje bi ti proizvodi trebali ispuniti: osigurati svježinu tijekom cijelog dana, pokazati uredan i njegovan stil, ali i doprinijeti u isticanju osobnosti i odvažnosti. 

Nema tu i tamo, sve je crno i bijelo

Upravo su takvi proizvodi vrhunske kvalitete dio crno-bijele linije premium dm marke SEINZ. koju možete potražiti u svim dm-ovim prodavaonicama. Pozorno odabrani sastojci proizvoda – poput sandalovine, mente i korijandera - kriju se u upečatljivim minimalističkim pakiranjima.

Posebna pažnja posvećena prirodi & društvu

Povezanost s prirodom vidljiva je u svakom detalju ove odvažne linije proizvoda. Gotovo sve recepture su na biljnoj bazi, a većina pakiranja izrađena je od recikliranih materijala. Primjerice, 97 % materijala upotrijebljenog za izradu crnih bočica gelova za tuširanje i šampona sazdano je od recikliranog materijala. Dio zarade namijenjen je donaciji projektu 'Plastic Bank', čiji je cilj spriječiti plutajući plastični otpad u oceanima.

Sve za njegu, brijanje i styling

U paleti proizvoda svaki muškarac naći će za sebe proizvod potreban za svakodnevnu njegu. Od proizvoda u ponudi su SEINZ. gelovi za tuširanje i pranje lica, krema za lice, zaštita od znojenja te šamponi i proizvodi za njegu i styling brade.

Među njima je tako i SEINZ. gel za tuširanje koji sadrži blagu formulu s mikroalgama i brezom koji njeguje, vlaži i čisti suhu i osjetljivu kožu, dok SEINZ. šampon za kosu protiv peruti smanjuje isušivanje tjemena i kose.

Rituale brijanja još će ugodnijim učiniti SEINZ. gel za brijanje s ekstraktom pinije koji je pogodan za osjetljivu kožu, dok će SEINZ. balzam poslije brijanja umiriti zahtjevnu kožu lica.

Za cjelodnevni osjećaj svježine zadužen je SEINZ. erfrishend deo sprej koji pruža 24-satnu zaštitu, a antibakterijski sastojci štite od neugodnih mirisa.

Ostale proizvode ove kolekcije, koji će vam pružiti njegu i svježinu u svakodnevnim jutarnjim i večernjim ritualima, otkrijte sami u najbližoj dm-ovoj prodavaonici.  

gdpr_consent=

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!