Ostani doma
dm svijet
Manijak by Ella Dvornik– jedinstveni bullet journal za praćenje obveza i planova

Koliko često smo se našli u situaciji da pri ruci nemamo listu popisa što moramo napraviti, kupiti, s kime se sastati, koga nazvati… Sigurno prečesto.

Kako bi se snašli u pregustom dnevnom rasporedu obaveza, praktično je uz sebe imati rokovnik koji je posebno dizajniran upravo da nas poput šalabahtera podsjeti na sve što nam dan koji je pred nama donosi.

Manijak je savršeni organizator

Upravo se čita

Preporučeno za tebe

Rješenje za planiranje svakog koraka je rokovnik šaljivog imena Manijak kojega možete pronaći u dm prodavaonicama. Potpisuje ga Ella Dvornik, jedna od najvećih hrvatskih influencerica, a Ella je pri dizajnu posebnu pozornost posvetila praktičnosti pa Manijak tako stane u svaku torbu i prilagođen je našim potrebama. Manijak nije samo običan rokovnik, nego bullet journal koji obuhvaća sve moguće i nemoguće popise i to do liste koje lijepimo posvuda, koje gubimo bez traga i za koje smo uvjereni da smo ih negdje smjestili, ali ih ne možemo pronaći. Ono što ga razlikuje od drugih rokovnika jest to što svatko stvara svoj redoslijed stranica i vodi evidenciju o onome što mu je bitno. Nudi i mogućnost personalizacije jer ima točkasti grid koji olakšava da uz pomoć ravnala ili vlastite ruke nacrtamo i  stvorimo nešto svoje, a odgovara i minimalistima i ljubiteljima crtanja. Manijak će biti vaš vjerni suputnik i asistent, uz njega ćete lakše voditi računa o svojim obavezama, a radi posebnog dizajna  on će se prilagoditi baš vama – jer svatko od nas ima svoj posebni način funkcioniranja koja nam olakšava snalaženje u svakodnevnim obavezama.

Praktičan dizajn u šarenim koricama

Korice Manijak rokovnika primamljive su i izgledaju kao da su išarane, ali riječ je o ručnom dizajnu koji ga čini dodatno posebnim. Korice su izrađene od ekokože i dolaze u tri boje: žuto-ljubičastoj, plavo-tirkiznoj i crno-bijeloj. Takva ga građa čini savitljivim i lakšim za korištenje, ali i prenošenje.

Stranice s kalendarom, to do liste, ali i predlošci poput shopping lista i tjednih jelovnika, putovanja, praćenja režija i štednje samo su neke od Ellinih ideja umetnute u rokovnik. Dodatna inspiracija za organizaciju dostupna je na stranici manijak.hr i na Instagram-profilu Ja sam manijak.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici

gdpr_consent=

Reci što misliš!