Ostani doma
Gastro
Kako napraviti omiljenu kavu u vlastitom domu?

Uživajte u svojoj omiljenoj šalici kave čak i kad ste u žurbi...

LatteGo sustav pjene mlijeka odmah će pripremiti kavu sa savršeno baršunastom pjenom. Sastoji se od samo dva dijela i nema cjevčica u kojima zaostaje mlijeko. Inovativna tehnologija za brzo i jednostavno čišćenje u svega 15 sekundi.

Priprema kave točno onako kako želite, odabirom jedne od 5 veličina mljevenja zrna. Keramički mlinac brusilica će osigurati dugotrajnost dugi niz godina, a i pobrinuti se za to da vaša kava uvijek bude savršeno mljevena.

Aparat za kavu Philips 5000 ima čitljiv zaslon i osmišljen je za jednostavno rukovanje. Samo pritisnite tipku koja odgovara željenoj vrsti kave i ona će brzo biti pripremljena! Zahvaljujući funkciji memoriranja, možete podesiti temperaturu, snagu i omjere kave prema mlijeku i priprema kave će svaki put biti baš onakva kakvu želite.

Čišćenje aparata za kavu Philips serije 5000 je izuzetno lagano i brzo. Uređaj ima opciju CalcClean koja čisti uređaj, a jedinica za mljevenje kave se može u potpunosti odvojiti od uređaja za lakše ispiranje pod vodom i održavanje.

Kvaliteta vode ima značajan utjecaj na okus kave. Patentirani AquaClean filter čisti vodu i sprječava nakupljanje kamenca u aparatu za kavu. AquaClean filter omogućit će vam pripremu do 5.000 šalica kave bez potrebe za uklanjanjem kamenca.

Aparat vas nikada neće iznevjeriti po pitanju kvalitete mljevenja. Razne mješavine kave zahtijevaju različite razine granuliranosti kako bi se oslobodila sva punoća okusa. Na Philips aparatu za kavu serije 5000 moguće je prilagoditi pet postavki granuliranosti mljevenja, od najsitnije za puni bogati espresso do krupnije za laganiju kavu isto kao i jačinu arome kave koju želite piti. Svaka priprema kave imat će svilenkasti i glatki sloj mliječne pjene. Sustav za mliječnu pjenu LatteGo miješa mlijeko i zrak pri velikoj brzini u okrugloj komori za stvaranje mliječne pjene, a zatim bez prskanja u šalicu izlijeva kremasti sloj mliječne pjene odgovarajuće temperature.

Priprema kave od espressa do latte macchiata, na raspolaganju vam je čitav asortiman raznih napitaka uz Philips aparat za kavu. Bez obzira trebate li nešto za početak dana ili poslasticu nakon večere, brojni okusi su vam nadohvat ruke. Uživajte u neusporedivo bogatoj ponudi pripreme kave za svaku prigodu. Bez obzira na to želite li popiti espresso, kavu ili mlijeko, super-automatski aparat učas će vam pripremiti savršeni napitak, bez napora.

Nakon što odaberete idealnu jačinu iz 5 različitih postavki, možete je jednostavno spremiti uz funkciju memoriranja, kao i željenu duljinu i temperaturu. Tako će svaka buduća šalica kave biti prilagođena upravo vašem ukusu. Aparat više nikada nećete morati podsjećati, za razliku od svog lokalnog konobara.

Thermoblock osigurava vruću kavu i cappuccino uvijek savršene temperature za vašu obitelj. Tajna je u njegovom laganom kućištu od aluminija i nehrđajućeg čelika koje brzo može doseći visoke temperature.

Priprema kave nikada nije bila lakša. Uživajte u svojoj šalici najdraže kave, a pogledajte i savjete s Philips bloga kako odabrati pravu kavu za sebe.

Reci što misliš!