Horoskop
Noćas ulazimo u novu fazu mjeseca: kako će se vaši bliski odnosi promijeniti
Thinkstock

Noćas ulazimo u novu fazu punog mjeseca za koji stručnjaci tvrde da bi mogao sasvim transfomirati vaše odnose

U utorak 25.9.2018. godine u 4.52 sata ujutro ući ćemo u novu fazu mjeseca odnosno u tzv. žetveni mjesec. Astrologinja Courtney O'Reily za Woman's Health tvrdi da je upravo puni mjesec period u kojem naginjemo mudrosti, a predstavlja neku vrstu slavlja i kulminacije događaja. 

Taj se osjećaj iznimno pojačava s dolaskom žetvenog mjeseca jer simbolizira kraj jednog razdbolja i dolazak novog. Astrologinja Donna Page navodi: "Dobivamo osjećaj da se život mora nastaviti i mi se s tim moramo pomiriti."

(FOTO: Thinkstock)

Stručnjakinja tvrdi da je ovo idealno vrijeme da otpustimo stvari u životu koje nam ne služe i proslavimo one koje imaju pozitivan učinak na nas. Budući da se žetveni mjesec odvija u znaku Ovna, mnogi će osjetiti kao da im gori pod nogama odnosno navalu osjećaja da moraju nešto promijeniti. 

(FOTO: Pixabay)

Budite oprezni jer bi taj proces moga biti intenzivan i moguće je da se suočite s negativnim iznenađenjima, razočaranjima i neuspjesima, ali to je navodno put prema mudrosti i pročišćenju

Prema O'Riley posebno bi ovaj mjesec mogli osjetiti oni rođeni u znaku Ovna i Vage, a do  najveće transformacije trebalo bi doći na polju ljubavnih veza pri čemu će se judi početi fokusirati na sebe unutar veze. 

Pročitajte još:   

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!