Horoskop
Sezona Škorpiona nam je na vratima, otkrijte kakve ćete drastične promjene osjetiti
RTL

Sezona horoskopskog znaka škorpiona počinje 23. listopada

Dolaskom hladnijih dana ulazimo u sezonu horoskopskog znaka Škorpiona koja traje od 23. listopada do 21.studenog, a posljedice ostavlja na gotovo sve znakove. 

Donna Page, profesionalna astrologinja, za Woman's Health ističe: "To je intenzivan period za sve znakove. Škorpion je sam po sebi znak koji uvijek želi otkriti tajne. Prema tome, ako imate neke tajne, sretno u čuvanju istih jer neće biti lako u periodu Škorpije."

Intenzivan period utječe na svaki znak, ali posebno ćete posljedice osjetiti ako ste rođeni u znaku Bika, Vodenjaka ili Lava. 

"Ovo vrijeme tjera Bika da bude discipliniran, a Lava da potisne svoj ego i obavi što mora. Vodenjaka period škorpije fokusira da bude pomalo sebičan i pobrine se o sebi najprije", prila astrologinja Linda Joyce.

Međutim, od 23. listopada pa kroz studeni pojavit će se jake trendencije za intimom s drugim osobama i povezivanjem. Mnogi će zato odlučiti svoju vezu podići na novu razinu i shvaćaju je ozbiljno. 

Nekima bi drastično moglo faliti tolerancije prema neljubaznim osobama: "Škorpioni imaju tu moć da jednostavno odrežu iz svog života bilo koju osobu koja im na neki način ne vrijedi", priča Joyce.

Pročitajte još:   

  Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

 

Reci što misliš!