Horoskop
Jeste li među njima? Horoskopski znakovi kojima će 2019. promijeniti život
Thinkstock

Iako svi u Novu godinu ulazimo željni promjena, samo nekima će to u potpunosti poći za rukom

Ulazimo u Novu godinu, polako već stvaramo novogodišnje odluke, a mnogima zakorak u 2019. ujedno znači i novi početak. No, naredne će godine tri horopskopska znaka imati najviše razloga za slavlje. 

(FOTO: Thinkstock)

 

Bik

Bikovima će 2019. godina biti jako uzbudljiva te ispunjenja raznim iznenađenjima. Astrolozi bikovima predviđaju mnogo šansi napredovanja u karijeri, dok će studenti dobiti priliku usavršavati se te zaposliti u inozemstvu. Oni bikovi koji su već uspješni i ostvareni na karijernom planu, još će više razviti svoju kreativnost za razvoj čitave kompanije. 

Obiteljski će život također cvjetati - bit će ispunjen ljubavlju i skladnim odnosima s užom i širom obitelji. No, bikovi, pokušajte u 2019. malo više raditi na sebi i na svojim dugoročnijim planovima

Vaga 

Velika godina slijedi i vagama. Susretat ćete se s izazovima u pogledu karijere, razvijati se te isprobavati nove stvari. Također, ako ne budete previše brzali, pred vama se nalazi godina u kojoj biste mogli pronaći ljubav, mir i sreću. Mogla bi se u vašem životu stvoriti jedna posebna osoba koja će se truditi zadobiti svu pažnju, no držite stvari pod kontrolom da mogućnost prave ljubavi ne nestane u plamenu romanse. 

Najbolji period za vage stiže krajem 2019. godine i to u studenom i prosincu.

Škorpion

Škorpionima će sljedeća godina donijeti ravnotežu na svim područjima. Na poslovnom će planu biti veoma uspješni, a Jupiter će ih potaknuti na velike promjene koje će zaista biti potrebne u njihovim životima.

Zato, ako ste nezadovoljni, ne razmišljajte previše. Vrijeme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i malo riskirate kako biste pokrenuli promjene na bolje. Također, vaša će kreativnost dosegnuti vrhunac, stoga skupite hrabrosti te realizirajte svoje ideje. 

Škorpijama strast i ljubav nikada nisu bili pretjerani problem. Najčešće ono što žele to i dobiju. Ono što će vam 2019. donijeti na tom području je još veća prilika za druženje i povezivanje s ljudima, pogotovo ako ste introvertni. 

 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!