Kućni ljubimci
Izgubljenog obiteljskog psa vlasnik slučajno pronašao 100 kilometara od kuće
Facebook/issiZLER

Trenutak njihovog susreta izbrisao je sve sumnje - pas se toliko razveselio svome gazdi i ostalim članovima obitelji da nije bilo dvojbe radi li se zaista o Leu

Svi koji imaju psa složit će se da je on punopravni član obitelji i posvjedočit koliko boli kada on ugine ili nestane. Turskoj obitelji Arca dogodilo se ovo drugo.

Njihov pas Leo odlutao je prije nekoliko mjeseci i usprkos velikim naporima da ga nađu, psu nije bilo ni traga te su se teška srca morali pomiriti s gubitkom. I baš kada su ostali bez svake nade da će opet vidjeti Lea, Sertac Arac, sin Leovog gazde, na putu za posao vidio je psa sličnog svome, kako sjedi pred jednim kafićem.

U prvom trenutku nije bio siguran je li to njihov obiteljski pas ili samo jako nalikuje na njega. Štoviše, nalazili su se sto kilometara dalje od kuće i teško da bi pas mogao toliko prehodati. Na životinji se vidjelo da živi na ulici i da joj je teško.

 

 

Sertac ipak nije mogao tek tako proći pored psa i zaboraviti ga pa je mami i tati posalo fotografiju. Oni su istog trena sjeli u automobil i odvezli se do mjesta gdje je Sertac našao psa. 

Trenutak njihovog susreta izbrisao je sve sumnje - pas se toliko razveselio svome gazdi i ostalim članovima obitelji, a i oni njemu da nije trebalo ništa više kako bi se potvrdio identitet. Nakon mjeseci provedenih na ulici, daleko do doma, Leo je ponovno bio u autu i sa svojom obitelji se vraćao kući. 

Aracovi vjeruju da pas nije sam odlutao, već da je bio žrtva otmičara. Naime, u isto vrijeme nestala su im još dva psa koja nisu bila Leove sreće... 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!<

Reci što misliš!