Ljepota
'Pomislila sam: zašto prirodna kozmetika ne bi bila i luksuzna? I tako sam pokrenula posao'
Srećko Rundić

Maja kaže kako je na početku je bilo izrazito teško zbog strogih pravila u proizvodnji i beskompromisne recepture same formulacije na kojoj je radila godinu dana, no trud se isplatio

Sve je počelo jednim jednostavnim pitanjem – zašto prirodna kozmetika ne bi istodobno bila i luksuzna? To je bio početak novog kozmetičkog brenda Bouvier cosmetics, iza kojeg stoji Maja Šiprak

"Dugo sam tražila savršenu prirodnu formulu, no niti jedna mi nije bila privlačna - ni mirisom, ni  izgledom. Tako sam odlučila, odmah nakon fakulteta, ući u beauty poslovne vode i  pokrenuti svoj kozmetički brend", kaže Maja.

Na početku je bilo izrazito teško zbog strogih pravila u proizvodnji i beskompromisne recepture same formulacije na kojoj je radila godinu dana, no sad se trud isplatio. Maja može uzeti svoj proizvod u ruke i reći da je dala sve od sebe i da je zaista sve ono što je zamišljala.

(FOTO: Srećko Rundić)

Njezini proizvodi jedinstveni su po spoju prirode i luksuza, koji donosi njegujuću formulu divlje ruže. Prirodni sastojci stvaraju revitalizirajući učinak, a ovaj jedinstven korekcijski kompleks stvoren je suradnjom s renomiranim laboratorijem kozmetičkih proizvoda.  Sve je u potpunosti bez parabena, parafina, mineralnih ulja i silikona.

"Vjerujem kako je njegovana i zaštićena koža prava esencija ljepote, a svoju svrhu i nadahnuće vidim u besprijekornoj koži prirodnog, blistavog sjaja.“

Vezana vijest

kreme
ljepota dolazi s krka'Put prema uspjehu nalikuje otočnim stazicama na kojima se najbolje snalaze uporni magarci. Ako mogu magarci, mogu i ja'

Prvi proizvod je Rose Revival, krema koja njeguje i hidratizira kožu povećajući kvalitetu i besprijekornost tena. Maja kaže da je idealan make-up starter, te održava kožu svilenkasto mekom i besprijekornom kroz cijeli dan, pružajući potrebnu regeneraciju u noćnim satima.

Prvo izdanje Bouvier Rose Revival kreme dolazi i u obliku ekskluzivnog Bouvier seta! Uz njegujuću kremu, u setu se nalazi i svijeća opuštajuće arome u obliku ruže te predivna narukvica za sve prilike. 

Sve Bouvier proizvode prije svega povezuje – ljubav. Ljubav, prirodna ljepota, visoki standardi kvalitete i adaptacija, vrijednosti su koje su usadili u svoje proizvode čija jedinstvena beauty formula dolazi u luksuznom pakiranju u koji ćete se zaljubiti!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!